Bsdesmidse.nl
Image default
Dienstverlening

Dakdekkersbedrijf Kewodak, ruim 30 jaar ervaring

Ruim 30 jaar geleden is dakdekkersbedrijf Kewodak opgericht. In die 30 jaar hebben wij al heel wat platte en licht hellende daken gerepareerd, gerenoveerd en aangelegd. Wij voeren ons prachtige beroep dakdekken uit bij zowel kleine als grote projecten. Wij worden door zowel bedrijven als particulieren gevraagd voor projecten, en aan elk project werken wij met groot enthousiasme.  

Vanuit Alphen aan den Rijn, de locatie van Kewodak, voeren wij onze werkzaamheden uit. Ons werkgebied bevat het Groene Hart en de Randstad. Heeft u een lekkage aan uw dak? Wij zorgen dat we snel ter plaatse zijn om uw dak te repareren. Snel handelen bij een lekkage wordt sterk aangeraden, omdat schade door een lekkage zich in korte tijd uitbreidt. Neem dus meteen contact met ons op, dan zorgen wij dat de schade door de lekkage beperkt blijft. Voor noodsituaties, dat wil zeggen plotselinge schade aan uw dak, zijn wij 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.  

Dakdekker in Leiden nodig? Bel Kewodak!

Platte daken kunnen zo nu en dan een goede onderhoudsbeurt gebruiken. Goed onderhoud aan uw dak kan voorkomen dat u in de toekomst last krijgt van lekkages. Bent u op zoek naar een goede dakdekker in Leiden? Bel dan met Kewodak. Wij zijn zeer betrouwbaar en streven altijd naar een perfect resultaat. Wij zijn als bedrijf erkend door Dakmerk en aangesloten bij Vebidak. Daarnaast bezitten we de procescertificaten van KOMO en VCA. Alle dakdekkers die bij ons werkzaam zijn hebben goede scholing gehad en hebben heel wat jaren ervaring. Er wordt altijd zeer secuur en veilig gewerkt. Veiligheid staat bij ons zelfs bovenaan!

De prachtige stad Leiden staat bekend om zijn mooie grachten en monumentale panden. Zeker bij oude panden is het belangrijk dat er kwaliteit geleverd wordt en er goede kennis van zaken is. Doordat de grachtenpanden vaak afwijkende vormen hebben en dicht tegen elkaar staan kan het zijn dat het dak lastig te bereiken is. Ook kunnen de daken moeilijker te bewerken zijn door de afwijkende vormen die ze soms hebben. De specialisten van Kewodak weten precies hoe hiermee om te gaan en leveren perfect werk af, met projectgarantie!

https://www.kewodak.nl/