Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Offerteaanvraag vanuit China, wat nu? Geen paniek!

Maar liefst ruim 1,3 miljard mensen, gelijk aan 16%! van de wereldbevolking, spreken een bepaalde vorm van Chinees als eerste taal. De kans is aanwezig dat u vroeg of laat te maken krijgt met iemand die zaken met u wilt doen die uitsluitend Chinees spreekt.

Chinees leren spreken

De meest gesproken taal in China is Mandarijn, voor maar liefst 848 miljoen Chinezen is dit de moedertaal. Er is de laatste jaren een trend waarneembaar waarin meer en meer mensen in landen buiten China er voor kiezen hun kinderen Mandarijn te laten leren. Vooral in Europa en de Verenigde Staten is Chinees de laatste jaren een zeer populair extra schoolvak. Een zoektocht op Google naar “Mandarijn leren spreken” levert in Nederland alleen al ruim 60.000 zoekresultaten op.

Vertaalbureau Chinees

Hoewel ook steeds meer Chinezen (online) cursussen Engels volgen, is de taalbarrière voorlopig nog wel even aanwezig en dat is voor de wereldhandel op z’n zachts gezegd onhandig. Totdat de jongste generatie in Westerse landen afgestudeerd is, hebben bedrijven grote behoefte aan Chinese vertaalbureaus. Een professionele vertaler Chinees is bijna in alle gevallen een “native speaker”, zoals dat heet in de vertaalwereld, en dat is geen overbodige luxe. Voor Nederlandse bedrijven die handel drijven met China houdt het niet op bij alleen de taal, ook de culturele verschillen tussen Nederland en China zijn groot. Als u ervan verzekerd wilt zijn dat uw boodschap goed en in de juiste culturele toon overkomt bij uw Chinese zakenpartners, is een professionele vertaler Chinees een absolute must.

JK Translate

Het vertaalbureau JK Translate is een van de weinige Nederlandse vertaalbureaus die uitsluitend met professionele vertalers Chinees werkt. Als u gegarandeerde kwaliteit wenst, vraag dan hier een offerte aan. China telt de meeste inwoners van alle landen in de hele wereld; de investering van een goede vertaling waard als u China als afzetmarkt wilt aanboren.