Bsdesmidse.nl
Image default
Dienstverlening

Zorgverzekering afsluiten 2020

Weet je al welke zorgverzekering komend jaar het beste bij jou past? Een zorgverzekering afsluiten voor 2020 kan lastig zijn. Waarschijnlijk heb je een aantal wensen waaraan jouw verzekering moet voldoen. Om te beginnen wil je niet teveel betalen voor je zorgpremie. Daarnaast is het prettig om keuze te hebben uit een aantal aanvullende verzekeringen. En misschien wil je wel zelf online je declaraties in kunnen dienen. Voor al deze dingen ben je bij ZorgDirect aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor een zorgverzekering die helemaal aansluit op jouw situatie en behoeften.

ZorgDirect verzekering kiezen

Een basisverzekering is verplicht voor iedereen die 18 jaar of ouder is. Hiermee heb je recht op noodzakelijke zorg, zoals ziekenhuisopname bij een ongeluk, of bezoek aan de huisarts. Niet iedereen heeft genoeg aan alleen een basisverzekering. Als je bijvoorbeeld behandelingen wilt kunnen krijgen bij de fysiotherapeut, dan kun je het beste een aanvullende verzekering kiezen. ZorgDirect heeft vier aanvullende verzekeringen samengesteld, zodat je een ruime keuze hebt. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een aparte tandartsverzekering. Deze komt van pas als je een vergoeding wenst voor tandartskosten.

Wat is een restitutiepolis?

Bij ZorgDirect maken we gebruik van een restitutiepolis. Nu vraag je je misschien af: wat is een restitutiepolis? Dit betekent eigenlijk dat je altijd de vrijheid hebt om de zorgverlener te kiezen die je wilt. In tegenstelling tot een naturapolis, waarbij dit niet het geval is. Met een restitutiepolis zit je niet vast aan de zorgverleners waarmee wij een contract hebben afgesloten. Je kunt ook een vergoeding ontvangen als je een behandelaar kiest die geen contract met ons heeft. Met een zorgverzekering van ZorgDirect heb je dus veel keuzevrijheid. Wil je meer weten over onze verzekeringen? Neem dan een kijkje op de website, bel ons, of stuur een bericht via WhatsApp!

https://www.zorgdirect.nl/