Bsdesmidse.nl
Image default
Vakantie

Van der Valk acties

Eens in de zoveel tijd mag u uzelf best eens in de watten leggen. Het kan fysiek en mentaal erg goed werken om er zo nu en dan een weekendje tussenuit te gaan. Heeft u bijvoorbeeld een jubileum of heeft u iets anders te vieren? Dan kunt u uw partner verrassen met een leuk weekendje weg! Wilt u het weekendje weg bijzonder maken en ondergedompeld worden in luxe? Kies dan voor een Van der Valk suite aanbieding!

Luxe suite met bubbelbad of sauna?

Heeft u wat leuks te vieren of wilt u er gewoon even tussenuit? Kies dan bijvoorbeeld voor een luxe suite bij Van der Valk. Hier ervaart u optimale luxe waardoor u even helemaal nergens meer aan hoeft te denken. Denk hierbij aan een heerlijk kingsize bed. Door de roomservice hoeft u uw kingsize bed niet te verlaten om te genieten van een hapje en een drankje.

U kunt een enkele overnachting boeken in één van de luxe suites of u kunt voor een suite arrangement gaan. Wanneer u voor een suite arrangement gaat wordt alles voor u tot in de puntjes geregeld! Een suite arrangement kan bestaan uit een welkomstdrankje, een diner, een flesje bubbels of wijn op de suite, een uitgebreid ontbijt op de kamer en gratis toegang tot de wellness en fitnessfaciliteiten van het hotel!

De Van der Valk Hotels zijn divers en beschikken daardoor over verschillende soorten suites. Zo biedt Van der Valk suites aan met bijvoorbeeld een sauna. Zo kunt u vanuit uw kingsize bed direct de sauna in waar u kunt genieten van een moment rust. U heeft ook de mogelijkheid om een suite te kiezen waar een jacuzzi aanwezig is, zo gaat u een romantische overnachting tegemoet. Leuk wanneer u bijvoorbeeld een jubileum te vieren heeft! Van der Valk acties en aanbiedingen variëren met grote regelmaat. Houd daarom de website goed in de gaten kies voor een nieuwsbrief inschrijving.

https://www.valkverrast.nl/