Bsdesmidse.nl
Image default
Vakantie

Bijzondere overnachtingen

Een relatie vaart wel bij gedeelde momenten. Daarom is het ook zo belangrijk om af en toe tijd vrij te maken voor een weekendje met zijn tweetjes. Lekker naar een hotelletje aan de kust, of een B&B in de bossen. Maar van een beetje kwaliteitstijd met het hele gezin wordt ook iedereen een stuk gelukkiger.

Maar toch, na het zoveelste weekendje weg naar wéér een “pareltje aan zee” of “plek om helemaal tot jezelf te komen in het ritme van de natuur” wordt het misschien wat voorspelbaar allemaal. Zijn jullie nog niet op dat punt? Helemaal goed. En als je iemand bent die voorspelbaarheid eigenlijk wel kan waarderen, geweldig. Maar als jullie van verrassingen houden, wordt het misschien tijd om eens wat verder te kijken dan het mainstream aanbod aan overnachtingen. Dan ga je op zoek naar bijzondere overnachtingen.

De ene overnachting nog bijzonderder dan de andere

Op Glampings.nl hebben we eigenlijk alleen maar bijzondere overnachtingen. Want waar anders vind je het genot van het kamperende buitenleven gecombineerd met de luxe van een (eenvoudig) hotel? Maar het is een feit: sommige bijzondere overnachtingen zijn bijzonderder dan de andere.

Daarom hebben we een speciale categorie gemaakt voor overnachtingsmogelijkheden die ons hebben verrast. De meeste overnachtingsplaatsen zijn in Nederland, België of Duitsland en dus prima te berijden voor een korte break, of dat nu een romantisch weekend met zijn tweetjes is, of voor een korte vakantie met het hele gezin.

Een greep uit het aanbod bijzondere overnachtingen

Wat dacht je van een boomhut in Beieren (D), of een tipi in Gelderland? Of, ideaal voor de wijnliefhebber, een wijnvat als slaapkamer in het Schwarzwald (D). Strandliefhebber? Dan zal je hart sneller gaan kloppen van het tiny house direct aan het Grevelingenmeer (ZH).

Het totale aanbod aan bijzondere overnachtingen alleen in Nederland is op het eerste gezicht overweldigend. Dus neem lekker de tijd. Zet een pot thee (of koffie) en ga er eens goed voor zitten. Bekijk het gehele aanbod op Glampings.nl.

https://glampings.nl/