Bsdesmidse.nl
Image default
Vakantie

De beste bezienswaardigheden met de auto in Mallorca

Mallorca, gelegen in de Middellandse Zee, omgeven door sprankelend blauw water en stranden, is een kleine hoek van het paradijs. Dit Spaanse eiland biedt u ook een voortreffelijke wijn, een heerlijke keuken en een intrigerende cultuur die u van begin tot eind zal verrukken.

Als dit uw eerste bezoek aan het eiland is, huur dan een auto in Mallorca zodat u uw vakantie op dit ongelooflijke eiland kunt maximaliseren.

Cala Millor

Cala Millor is een populaire familievakantiebestemming aan de noordoostelijke kust van Mallorca. Deze grote toeristische site heeft een van de beste stranden. Cala Millor vertaalt zich als “de beste baai”, die perfect geschikt is omdat het strand hier helder water en fijn zand biedt, perfect om te zonnebaden. Naast shows bieden sommige bars ook bingo’s en quizzen aan. Er zijn echter veel disco’s beschikbaar op de meest levendige plaatsen.

Deia

Misschien is het het schilderachtige landschap dat schrijvers en muzikanten naar Deia lokt, een klein dorpje in het noorden van Mallorca. Wie kan zich niet laten inspireren door de sinaasappel- en olijfbomen op de top van een klif met uitzicht op de Middellandse Zee? Versterk uw ontspannen geest door te wandelen in de pittoreske geplaveide straatjes of te wandelen in de bergen.

Alcudia

De stad Alcudia is een zeer populaire toeristische bestemming in het noorden van Mallorca. Het is een ideale plek om te verblijven voor strandliefhebbers en om middeleeuwse dorpen te ontdekken. Sommige huizen in het versterkte dorp dateren uit de 13e eeuw. De Romeinse ruïnes liggen voor de kerk Saint-Jaume. Als u begin juli in Alcudia bent, neem dan deel aan het negendaagse festival ter ere van Saint-Jaume.

Golden Cala

Golden Cala is een klein dorp in het zuiden van Mallorca dat een levendige badplaats is geworden. Er is een veelheid aan gespikkelde zandstranden langs de kust van deze stad. Veel stranden liggen in beschermde baaien, waardoor ze ideaal zijn voor gezinnen met jonge kinderen of minder ervaren zwemmers. Velen beschouwen het als een van de beste steden op Mallorca en elke vakantieganger kan vinden wat hij of zij zoekt.

Magaluf

Magaluf is een andere speeltuin voor Europese bezoekers. Het witte zandstrand van Magaluf, gelegen in het zuidwesten van Mallorca, trekt gezinnen en volwassenen aan die dikwijls genieten van overmatig alcoholgebruik door de lage alcoholprijzen.

Waarom een auto huren in Mallorca?

De grote aantrekkingskracht van Mallorca is de grote diversiteit van het toerisme. Deze parel van de Middellandse Zee biedt een prachtig klimaat, baaien en idyllische stranden, die, in combinatie met de bergen, het een van de favoriete bestemmingen van Spanje maken. Een auto huren op Mallorca maakt het gemakkelijk om deze stad in een paar dagen te ontdekken. Op de goedkope website van Mallorca www.autospanje.nl bieden wij een breed scala huurauto’s aan en onze aanbiedingen zijn gericht op zakenreizigers en vakantiegangers.

Rijden in Mallorca:

Als u een auto huurt in Mallorca, kunt u de straten van de stad comfortabel verkennen. De Spaanse rijvoorschriften bepalen dat kinderen onder de 12 jaar achterin de voertuigen moeten reizen. Files zijn zeldzaam in Mallorca, natuurlijk, zult u meer auto’s en voetgangers tegenkomen in het historische centrum van Palma, maar het is zeker haalbaar en er is voldoende ruimte voor bewoners en toeristen om naast elkaar te leven.

https://www.autospanje.nl/