Bsdesmidse.nl
Image default
Sport

Dit moet u weten over stootkussens

Bent u op zoek naar stootkussens? Dan bent u bij Rumble Store Holland aan het goede adres. Stootkussens komen in verschillende vormen en maten. Er zijn bijvoorbeeld kleinere handpads die handig zijn voor vechttraining. In tegenstelling tot grote stootkussens kunnen handpads gebruikt worden bij behendigheid en snelheidsoefeningen. De trainer die de pads vasthoudt kan zich namelijk makkelijk en snel bewegen. Daarnaast zijn er ook de stootkussens die ideaal zijn voor trappen en stoten. Ze hebben een groter oppervlakte en zijn daardoor wat zwaarder. Zware conditietraining met de grotere stootkussens is dan ook aan te raden. Een combinatie van het bovengenoemde zorgt voor een gevarieerde training.

Knietjes, stoten en trappen

Naast de verschillende stootkussens voor alle knietjes, stoten en trappen, heeft u ook bokshandschoenen nodig als u serieus aan een vechtsport wilt doen. Bij Rumble Store Holland is het mogelijk om naast stootkussens ook de beste bokshandschoenen te kopen. Denk hierbij aan extra vulling en hoogwaardig leder in uw handschoenen. Bij vechtsporten kan het er namelijk nogal ruig aan toe gaan en veiligheid staat dan ook bovenaan. Het beschermen van uw handen is dan ook erg belangrijk. Met de juiste uitrusting geeft u uw talenten de kans tot ontwikkeling te komen en tegelijkertijd zorgt u ervoor dat u beschermd traint.

Waarom bij deze specialist

Bij Rumble Store Holland kan u naast losse producten ook voor combinatiedeals kiezen. Hierbij zijn de beste combinaties aan producten voor u samengesteld voor een mooie prijs. Denk bijvoorbeeld aan een ‘Rumble trap stootset’. Hierbij ontvangt u zowel een grote armpad als een set kleine handpads en bokshandschoenen. Wilt u meer focussen op de conditie? Dan kunt u combinatie van een groot stootkussen en bokshandschoenen combineren met een springtouw. Bij Rumble vindt u producten van alleen de beste kwaliteit. De merken die u in het assortiment tegenkomt zijn onder andere: Adidas, Muay, Booster, Twins, Rumble en Lonsdale. Zo bent u goed voorbereid om thuis te trainen en uw conditie op te bouwen.