Bsdesmidse.nl
Image default
Sport

De Symbiont: het eerste Smart Body Device ter wereld

De Symbiont is de revolutie onder de EMS apparaten. Het is het eerste Smart Body Device ter wereld. Door wie is dit nieuwe apparaat gerealiseerd en wat maakt dit apparaat tot het beste van de wereld? We leggen het in dit artikel aan u uit.

De Symbiont is op de markt gezet door Schwa-Medico. Dit Duitse bedrijf bestaat meer dan 45 jaar en is als geen ander op de hoogte van de digitale gezondheid. Met de producten en merken die Schwa-Medico produceert willen ze revolutionair zijn en streven naar het hoogste doel. Het doel om mensen hun prestatievermogen en kwaliteit van leven op een optimale manier te ondersteunen. Deze ondersteuning bevat onder andere de beste zorg, een uitstekende ondersteuning en begeleiding en het doel de beste resultaten te bereiken. Om successen te bereiken die meetbaar zijn, zijn IT, gezondheid en training gebieden die correct met elkaar kunnen functioneren.

Met het eerste Smart Body Concept ter wereld, de Symbiont, zijn de doelen van Schwa-Medico uitgekomen. Dit betrouwbare en valide medische product biedt perfecte ondersteuning bij iedere training en behandeling en zorgt ervoor dat individuele doelen snel en eenvoudig behaalt kunnen worden.

De Symbiont is zeer breed inzetbaar

De Symbiont kan voor sportieve prestaties worden gebruikt. Voor het verbeteren van prestaties, het sterker maken van de spieren, het fit maken van het lichaam, het sterk maken van lastig te trainen spieren, het verliezen van gewicht en het ontspannen na een work-out. De Symbiont kan ingezet worden en is een betrouwbare begeleider bij krachttraining, gezondheidstraining, prestatiesport, yoga, persoonlijke training en fysiotherapie. Ook binnen de gezondheidszorg wordt Symbiont regelmatig ingezet. Bijvoorbeeld voor herstel na een operatie of revalidatie na een blessure.

Doordat elektrische spierstimulatie, elektrische stimulatietherapie, evaluatie, metingen in realtime, begeleiding door het EMS apparaat, het speciaal ontwikkelde EMS pak en een gebruiksvriendelijke app op een unieke manier gecombineerd zijn, ondersteund de Symbiont gebruikers tijdens de training, in alle aspecten.

https://www.symbiont360.com/nl