Bsdesmidse.nl
Image default
Sport

Lekker naar het fitnesscentrum

We bevinden ons in een heel moeilijke periode, er heerst een pandemie, en alhoewel we vol goede hoop zijn en de laatste tijden een teruggang van besmettingen te constateren is, zijn we er nog niet.

De gezondheidszorg is de laatste tijd erg geconcentreerd op de corona gevallen, maar er zijn natuurlijk ook andere kwalen. In deze tijd van spanningen lijden veel mensen die in dienst zijn van een bedrijf aan allerlei kwalen die veroorzaakt zijn door stress.

Hoe belangrijk is de gezondheid van uw medewerkers voor U?

Deze vraag is eigenlijk overbodig, omdat U het ongetwijfeld erg belangrijk vindt om gezonde medewerkers te hebben, immers als uw bedrijf ongezonde mensen in dienst heeft, zal het niet succesvol zijn.

Het is van groot belang dat uw medewerkers in goede gezondheid verkeren. De vraag is, heeft u dat als werkgever wel in de hand? Het antwoord is Ja en neen.

“Ja” omdat u uw personeel kunt motiveren, om zich goed te voeden, en natuurlijk aan sport te doen, en “neen” omdat u niemand kunt verplichten om zich gezond te houden.

Er zijn echter stimulerende manieren om ervoor te zorgen dat uw personeel handelingen verrichten ten voordele van hun gezondheid. Bijvoorbeeld, een lidmaatschap van een fitnesscentrum. Vaak is het zo dat de mensen wel graag aan fitness willen doen, maar het financieel niet altijd haalbaar is.

Dit beseffen wij, en hebben daarom voor bedrijven speciale tarieven, zodat het voordelig is voor U om uw personeel in groepsverband als bedrijf bij ons in te schrijven. Op die manier heeft u 2 vliegen in één klap, u geeft uw personeel de mogelijkheid om aan fitness te doen, en hun gezondheid gaat erop vooruit, waardoor u verzekerd bent van gezonde medewerkers. Iedereen wint op die manier.

Neem gerust contact met ons op, we hebben redelijke tarieven, speciaal voor bedrijven die de gezondheid van hun medewerkers prioriteit geven.

https://www.bedrijfsfitnessabonnement.nl/werkgever