Bsdesmidse.nl
Image default
Vakantie

Sfeervolle groepsaccommodatie in Gelderland

Bent u op zoek naar een geweldige groepsaccommodatie in Gelderland? Zoek dan niet langer. Bij de groepsaccommodatie De Aalbertshoeve in Ermelo vindt u een ideale plek voor een pittoresk onderdak. Dit verblijf is geschikt voor een weekendje weg met uw familie, een grote vriendengroep of een onvergetelijk weekend met collega’s. De Aalbertshoeve is gelegen nabij Apeldoorn. U kunt genieten van de prachtige natuur, de rust en meer dan genoeg ruimte voor allerlei activiteiten.

Profiteer van de mogelijkheid om drie verschillende verblijven te combineren

Organiseert u binnenkort een weekendje weg voor een vereniging? Dan kunt u bij De Aalbertshoeve in Ermelo een van de drie sfeervolle accommodaties boeken. U heeft de keuze uit accommodatie ‘t Schot waar maximaal 44 personen in kunnen, accommodatie Kamphuus waar maximaal 52 personen in kunnen of accommodatie De Deel waarin maximaal 86 personen in kunnen. Heeft u een grote vereniging? Dan is er een mogelijkheid om alle drie de verblijven te combineren en tegelijkertijd te boeken zodat er maximaal 186 leden van de vereniging kunnen verblijven.

Veel recreatiemogelijkheden in de omgeving

Kiest u voor De Aalbertshoeve als groepsaccommodatie voor een weekend in Gelderland met uw vereniging, dan zult u zich niet snel vervelen. Er is niet alleen genoeg te beleven in en rondom de accommodatie zelf, maar ook in de groene omgeving van de Veluwe vindt u meer dan genoeg te doen. Ga met de leden van de vereniging het bos in of naar het strand. Ook kunt ook in de omgeving terecht bij zwembaden, dierentuinen, attractieparken en bowlingcentra.

Reserveer vandaag nog uw groepsaccommodatie in Gelderland

Heeft u een keuze kunnen maken voor een van de geweldige groepsaccommodaties van De Aalbertshoeve? Boek dan direct het verblijf voor een onvergetelijk weekend. Check de beschikbaarheid online en boek meteen de gewenste groepsaccommodatie in Gelderland. Doet u dit liever telefonisch? Ook dat is mogelijk bij dit vakantieverblijf.