Bsdesmidse.nl
Image default
Vakantie

Hoesje Kopen? Voor Samsung, Apple, Xiaomi, Huawei, Motorola, Oppo en meer | HoesjeShop

Hoesje kopen

Nieuw toestel binnen gekregen? Nou dan is het tijd om je nieuwste gadget gelijk goed te beschermen. Je wilt voorkomen dat je pas aangeschafte telefoon beschadigd raakt als het niet nodig is. Vermijd onnodige hoge kosten, bescherm je smartphone, koop een hoesje. Bij HoesjeShop vind je een groot assortiment met allerlei soorten smartphonehoesjes voor jouw telefoon. Zo heb je de keuze uit meerdere kleuren en designs. Wij bieden goedkoopste prijzen, geen verzendkosten en ook geen retourkosten. Wel zo makkelijk!

Bescherminghoesjes

Een smartphone is ontzettend kwetsbaar en kan ook zo beschadigd raken. Krassen of een barst in je scherm is binnen no-time gebeurd. Daarnaast is het mogelijk interne hardware van je smartphone beschadigd raakt, waardoor je bijvoorbeeld alle bestanden kwijt zijn. Reparatie is een optie, qua reparatiekosten weet je niet welke kant het op gaat. Mocht het onherstelbare schade zijn, dan ben je nog verder van huis en ben je genoodzaakt om een nieuw toestel aan te schaffen. Het materiaal van de cases zijn gemaakt van schokabsorberende materialen, daardoor zijn ze in staat om klappen op te vangen. Je smartphone zal in veel gevallen zelf onbeschadigd blijven en dat door beschermhoesjes van niet eens 10 euro! Waar wacht je nog op?!

Verschillende Printjes 

Kijk hoesjes zijn natuurlijk bedoeld om je toestel te beschermen, maar je smartphone kan hierdoor ook een nieuwe look krijgen. Er zijn namelijk verschillende hoesjes met printjes te koop, waarmee je je smartphone helemaal naar je eigen smaak kunt samen stellen. Ook op het gebied van materiaal heb je genoeg keuze, van kunstleer tot siliconen of rubber. Alle accessoires in ons assortiment zijn geselecteerd op basis van een goede bescherming voor de smartphone en tablet. 

Soorten cases 

Als je door het assortiment scrolt, dan zul je zien dat er verschillende soorten cases verkrijgbaar zijn. Vind je het lastig om te bepalen welk model hoesje het beste bij jou zou passen? We vertellen je graag wat meer over verschillende beschikbare modellen, maar je mag ons ook altijd om advies vragen. Wij staan altijd voor je klaar. Ben je op zoek naar een flap dat over het beeldscherm van je toestel valt? En waar je al je pasjes en papiergeld in kwijt wilt? In dat geval zijn de bookcases de uitkomst. In deze categorie vind je twee verschillende modellen hoesjes die zijn voorzien van een voorflap. Bij een bookcase klapt de flap zijwaarts open en bij een flipcase klapt de flap naar boven of naar beneden open. 

Daarnaast verkoopt HoesjeShop ook backcovers waarbij het beeldscherm vrij wordt gehouden en die enkel de achterkant en de zijkanten van het toestel beschermen. Zulke cases heb je ook nog in twee verschillende categorieen. Zo zijn er backcovers die gemaakt zijn van flexibele materiaal siliconen. Door de buigingen, kun je je smartphone in kwijt, maar ook er uit halen gaat heel soepel. Daarnaast heb je ook hard cases, dan is het van hard plastic materiaal gemaakt en dit soort hoesjes buigen niet.  

Advies over accessoires

Als je op zoek bent naar leuke en goedkope Samsung accessoires, Apple accessoires of voor Xiaomi, Huawei, Motorola, Oppo dan ben je bij HoesjeShop aan het juiste webadres. Betaal veilig met iDeal, Paypal, Creditcard of door overboeking en je hebt je bestelling razendsnel in huis. Gebruik onze doeltreffende zoekbalk om de juiste telefoon accessoires te vinden en wij zorgen voor de rest 🙂

https://www.hoesje.shop