Bsdesmidse.nl
Image default
Vakantie

Een geweldige groepsaccommodatie voor een groepsvakantie in Gelderland

De Aalbertshoeve is de perfecte groepsaccommodatie voor een schoolkamp of een vrienden-, familie- of personeelsweekend in Gelderland. De accommodatie is namelijk gelegen in de prachtige groene omgeving van Ermelo die erom bekend staat bosrijk te zijn. Er is meer dan genoeg in en rondom de accommodatie te beleven voor jong én oud!

Bij deze groepsaccommodatie valt genoeg te beleven

Wanneer u een groepsaccommodatie bij De Aalbertshoeve in Gelderland huurt, kunt u van een aantal standaard dingen uitgaan. Zo rekent u op voldoende bedden, stoelen, tafels en sanitaire voorzieningen. Verder is elke accommodatie ook voorzien van een sjoelbak, tv, dvd-speler, voetbalspel, tafeltennistafel en een dartbord. Zo zijn er altijd genoeg activiteiten binnenshuis te doen in het geval van slecht weer. Wanneer het lekker weer is, geniet u van een heerlijk terras, trampoline, schommel, wip en een zitkuil. Daarnaast is er ook een sportveld met een volleybalnet en voetbaldoelen.

Geniet van de Veluwse natuur en allerlei activiteiten in de omgeving

In de Veluwse natuur valt meer dan genoeg te beleven voor jong en oud. Zo kunt u heerlijk fietsen, wandelen of naar het strand. Ook in de omgeving zijn er meer dan genoeg activiteiten te doen. Denk hierbij aan zwemmen, bowlen en klimmen in een klimbos. Verder kunt u ook een uitstapje maken naar een dierentuin of een pretpark in de buurt van deze groepsaccommodatie in Gelderland. 

Boek een verblijf bij deze gezellige accommodatie

Zoekt u nog een geschikte groepsaccommodatie in Gelderland voor een weekend met de familie, een week schoolkamp of een andersoortige groepsvakantie? Dan is De Aalbertshoeve een uitstekende keuze. Boek uw verblijf via de website van deze groepsaccommodatie of neem contact op met de vriendelijke medewerkers. Zij beantwoorden uw vragen graag, zodat u precies weet wat u van het verblijf kunt verwachten. Op die manier maakt u zeker een goede keuze.