Bsdesmidse.nl
Image default
Entertainment

Een stijlvolle en klassieke biljart kopen voor uw bedrijf in de horeca

Heeft u een café of dorpshuis en wilt u graag een biljart kopen voor uw bedrijf in de horeca? Dan bent u bij Brock Biljartfabriek & Amusement op de juiste plek. Deze webshop heeft een zeer uitgebreid aanbod van diverse producten waarmee u een complete biljartervaring in uw horeca kan creëren. Plaats de gewenste producten in uw winkelmandje en uw bestelling zal zo snel mogelijk op het gewenste adres bezorgd worden. Zo gemakkelijk is het!

Carambole biljart

Brock Biljartfabriek & Amusement produceert prachtige carambole biljarts. Deze biljart geeft uw horecaruimte een authentieke, klassieke en stijlvolle uitstraling. Deze biljarttafel is geschikt voor bij u thuis, maar zal ook geweldig staan in cafés, sportkantines, dorpshuizen en kroegen. Sinds 1990 produceert deze expert carambole biljarts. Achter de showroom bevindt zich de fabriek en werkplaats waar de carambole biljarts worden geproduceerd. De productie ligt volledig in handen van de deskundigen, waardoor de beste service en garantie gegeven kan worden. En dat is precies wat u wilt als u een biljart voor uw bedrijf in de horeca gaat kopen.

Ontdek het uitgebreide assortiment

Alles wat u maar nodig heeft voor een succesvol potje biljart vindt u in het uitgebreide assortiment van deze specialist. U heeft namelijk niet alleen een biljarttafel nodig, maar ook ander benodigdheden voor het biljarten, zoals een barakbord, een doosje krijt, een ballenkoffer, biljartballen, biljarthandschoenen en een triangel. Surf naar de praktische webshop en scroll door het ruime aanbod. Bekijk de specificaties van de producten en kies welke geschikt zijn voor u!

Productie van biljarts

De biljarts van deze specialist worden geproduceerd door de beste biljarttechnici. Dankzij de constante innovaties en meest recente technische ontwikkelingen worden enkel de beste biljarts geproduceerd. Zorgvuldigheid staat voorop en er wordt constant gehamerd op kwaliteit. Het is daarom een zeer verstandige keuze om een biljart te kopen bij dit bedrijf in Bornerbroek voor uw bedrijf in de horeca.