Bsdesmidse.nl
Image default
Entertainment

Ervaar de vrijheid van een ballonvlucht

De ongekende vrijheid die je ervaart hoog in de lucht valt heel moeilijk te beschrijven. Terwijl de warme lucht de ballon verder stuwt, geniet jij van het uitzicht. Met een luchtballon vliegen is ontspannend, leerrijk en fascinerend.

De ervaren piloot van het bedrijf leert je heel wat bij en vertelt je heel wat van de omgeving. Ballonvaren is helemaal niet riskant en de piloot van C-AIR Ballonvaarten kent het klappen van de zweep. De man is al meermaals Belgisch kampioen en kan dus uitstekend uit de voeten met een ballon. Voor hem is het eigenlijk een uit de hand gelopen hobby, want in het dagelijks leven is hij lijnpiloot.

Het perfecte cadeau? Een ballonvaart is daar ongetwijfeld bij

Een ballonvlucht is het perfecte cadeau voor iedereen die van vliegen houdt.

Het begint al met het optuigen van de ballon. De piloot laat je meehelpen, maar houdt letterlijk de touwtjes in handen 😊. Vervolgens vlieg je uren in de streek die je zelf gekozen hebt. Zowat overal in het land kun je opstijgen voor een ballonvaart.

De standaard vertrekplaats van C-AIR Ballonvaarten is in het Waasland, maar wil je in de Ardennen vertrekken, dan is dat perfect mogelijk. Als je voor Antwerpen kiest, pik je ook een stevig stuk van de Antwerpse haven mee en dat is best fascinerend.

Ballonvlucht als ideale uitstap

Wist je trouwens dat je van een ballonvlucht best een daguitstap kunt maken? Van vertrek tot einde ben je toch al snel een uur of 5 bezig. Achteraf is er nog een hapje en een drankje voorzien, zodat er stevig nagepraat kan worden. Ballonvaren kun je perfect samen beleven met vrienden. Misschien wel een ideetje voor een volgende vrijgezellen? Het is eens wat anders dan van kroeg naar kroeg lopen.

Boek je ballonvlucht nu

Pompende adrenaline en pure ontspanning tegelijkertijd. Dat heet ballonvaren. Net als een virus dat je nooit meer loslaat. Voor je het kijk je al uit naar je volgende ballonvlucht. Dat is trouwens geen enkel probleem, want op de website van C-AIR Ballonvaarten ontdek je heel wat ballonvaarten. Als je wil doorkruis je het ganse land in een luchtballon.

Bekijk de ballonvluchten, ontdek wat je allemaal ziet tijdens de vlucht en boek je ballonvlucht. Momenteel krijg je ook nog een leuke korting, dus heb je nog een bijkomende reden om snel te handelen en die ballonvaart nu vast te leggen!

https://www.cair-ballonvaart.be