Bsdesmidse.nl
Image default
Entertainment

Een schoolreis naar een recreatiepark in de natuur

Als je een schoolreis organiseert naar BillyBird, dan weet je zeker dat je schoolreis gaat naar een park dat natuur hoog in het vaandel heeft staan. Bij het ontwikkelen van dit park, en andere recreatieparken, heeft Billybird de natuur altijd hoog in het vaandel staan. Kinderen kunnen in alle parken een onvergetelijke dag beleven. Hier is er een recreatieplas, de leukste attracties en bijvoorbeeld ook een zwaluwwand voor broedende zwaluwen en verschillende observatiepunten voor het spotten van andere vogels.

Maak kennis met de grote, vriendelijke vogel

Bij een schoolreis naar Billybird Hemelrijk komen de kinderen vast BillyBird tegen, de grote vriendelijke vogel. De kinderen mogen altijd met deze vogel op de foto. Ook beleven de kinderen met BillyBird de leukste en spannendste avonturen. Zo is een schoolreis naar BillyBird niet alleen erg leuk, maar ook zeer leerzaam. De kinderen leren hier namelijk veel over de natuur, maar dan op een leuke manier. De kinderen kunnen bijvoorbeeld van dichtbij bekijken hoe zwaluwen hun eieren uitbroeden.

Dit park is klaar voor de toekomst

BillyBird vindt het leuk om iedereen te ontvangen. Of de kinderen nu uit rijke of arme gezinnen komen of wat de verdere achtergrond van de kinderen ook is. Wat echt belangrijk is, is dat alle kinderen zich kunnen uitleven in het park. Dit kan in dit park iedere dag van het jaar, en je kunt dan ook het hele jaar door een schoolreis maken naar dit park in Noord-Brabant. Hier beleven de kinderen een ouderwets leuke schoolreis!

Van oudsher een leuk park in de natuur

De familie Derks heeft BillyBird jaren geleden opgezet. Dit deden Ton en Gerrie nadat ze waren opgegroeid op een boerderij. Ze ontwikkelden zo een liefde voor de natuur. Daarom startten ze later een recreatiepark dat geschikt is voor een leuke schoolreis, maar dan met oog voor de natuur.

https://billybird.nl/hemelrijk/