Bsdesmidse.nl
Image default
Woning en Tuin

Ongediertebestrijding door een erkende bestrijder

Ongedierte, daar zit natuurlijk helemaal niemand op te wachten. Of je nu een ongedierteplaag in je woning of je bedrijf krijgt, je hebt er altijd last van. De kruipende, kriebelende of vliegende beestjes kunnen flinke schade aanrichten aan je huis of bedrijf. Ook jagen ze jou waarschijnlijk de stuipen op het lijf. Gelukkig hoef je dit probleem niet helemaal alleen op te lossen. 

Wanneer heb je een ongedierteplaag?

Wanneer je af en toe een beestje aantreft in je huis betekent natuurlijk niet dat je gelijk een plaag hebt. Een ongedierteplaag ontstaat meestal over een langere tijd. Het ongedierte heeft namelijk tijd nodig om eitjes te leggen en zich voort te planten. Wanneer je merkt dat het nu wel heel veel beestjes worden is het meestal al te laat. Bij een ongedierteplaag geldt dan ook echt dat voorkomen beter is dan genezen. Zie je af en toe een beestje in je tuin of huis? Ga er eens achteraan en kijk waar ze vandaan komen. Misschien ontdek je wel een beginnend nest en kun je eigenhandig een plaag voorkomen!

De beste oplossing voor een ongedierteplaag

Ben je te laat met het ontdekken van een beginnend nest en heb je nu een ware ongedierteplaag in je huis of bedrijf? Dit kan gaan om een wespennest, bedwantsen in bed of een vlooienplaag door heel je huis. Om verergering van het probleem te voorkomen is het goed om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Wil je op een professionele manier van je ongedierte probleem af komen? Dan is het slim om een erkende bestrijder van Beestjes Kwijt te bellen. Hij zal de ongediertebestrijding bij jou thuis op een professionele manier aanpakken en hier een eerlijke prijs voor vragen. Heb je nu last van ongedierte? Twijfel niet langer en bel of mail jouw bestrijder.

Hoe hou je het ongedierte voortaan weg?

Als je goed geholpen bent door jouw lokale bestrijder zal hij je altijd goede tips en advies geven om geen nieuwe ongedierteplaag op te lopen. Dit advies is voor iedereen anders. Iedere situatie met ongedierte is immers weer anders. Tips die voor iedereen gelden zijn er echter ook. 

  • Laat zo min mogelijk voedselresten slingeren. 

  • Berg je afval in afgesloten bakken op

  • Ga een keer extra met de stofzuiger door het huis

  • Wanneer je een beestje ontdekt, ga er dan achteraan om te kijken waar het vandaan komt.