Bsdesmidse.nl
Image default
Entertainment

De mogelijkheden van Ayrton

Het begin van Ayrton

Het Franse bedrijf Ayrton richt zich op het ontwerpen en het produceren van slimme LED verlichting. De grootmacht in licht vond in Parijs het levenslicht in het jaar 2001. Dit kwam doordat experts in techniek, licht en industrieel ontwerp gingen samenwerken. Tot op heden is Ayrton een graag geziene partner van vele bedrijven in de evenementen en in de architectuur. Ayrton heeft een R&D-afdeling waarvan vele specialisten in elektronische, mechanische en software engineering deel uitmaken. Zij kunnen door hun jarenlange ervaring nieuwe technologieën vertalen naar unieke ontwerpen die kenmerkend zijn voor Ayrton. De verlichting van Ayrton wordt beschouwd als een van de koplopers op dit gebied en wordt ingezet door vele organisaties en bedrijven.

Ayrton en de evenementenwereld

De slimme LED verlichting van Ayrton is veelvoudig terug te vinden op evenementen over de hele wereld. Het maakt vrij weinig uit wat voor type evenement je organiseert: het Franse bedrijf kan jou de meest passende oplossing(en) bieden. Denk bijvoorbeeld aan een superkrachtige lichtshow waar de energie van afspat. Dit is ideaal voor evenementen waarbij het publiek extra aangespoord mag worden om mee te bewegen met de optredens. Maar ook voor tv opnames zijn de lichten van Ayrton zeer geschikt. Zo kan bijvoorbeeld een gehele ruimte in één keer een bepaalde kleur gegeven worden. De washes van de Franse lichtproducent maakt dit mogelijk. Tevens kunnen grote evenementenorganisaties een beroep doen op de kunsten en de kracht van Ayrton. Een immens groot voordeel van de verlichting van Ayrton is dat deze zo persoonlijk mogelijk is in te stellen. De kleur, bewegingen en rotaties: alles is naar wens te vormen.

Architectuur kan ook op Ayrton rekenen

Ook in de wereld van architectuur wordt de verlichting van het Franse bedrijf vaak ingeschakeld. Een mooi gebouw kan door de juiste verlichting namelijk nóg mooier uit de verf komen. Denk bijvoorbeeld aan een statig museum dat ’s avonds een aantal lampen schijnt op haar imposante gebouw. De vormen van het gebouw zullen dan zelfs in de avond goed te zien zijn. Hetzelfde geldt voor bedrijven die hun bedrijfskleuren willen projecteren op hun kantoorpand, of voor hen die hun logo extra in beeld willen brengen. Er zijn vele opties waarbij Ayrton de perfecte partner in verlichting is.

Vraag de specialist om hulp voor Ayrton verlichting

Weet je niet precies wat Ayrton jou allemaal kan bieden dan is het verstandig om samen te werken met een specialist op dit gebied. Deze kan jou adviseren welke vormen van licht jij het beste kunt gebruiken en hoe Ayrton op die vraag kan antwoorden. Door de profielspots, washes, strobes, rotators en andere unieke ontwerpen is er altijd een passende oplossing te vinden voor jouw evenement of architectuur.

https://www.ampco-flashlight.com/nl/kopen/merken/ayrton/