Bsdesmidse.nl
Image default
Dienstverlening

Zakelijke taaltrainingen, online en geheel op maat

TaleninstituutThe Square Mile biedt in diverse zakelijke taaltrainingen die geheel op maat worden gemaakt. De trainingen worden veelal incompay gegeven. Indien dit niet wenselijk is, is een online training mogelijk. Ook kunt u gebruik maken van een van onze eigen trainingslocaties. Tot de klanten van The Square Mile behoren o.a. grote en kleine bedrijven, overheidsinstanties en non-profit instellingen. 

Ruim aanbod aan talen

De volgende talen staan standaard op het programma: Chinees, Duits, Frans, Engels, Nederlands, Italiaans, Portugees, Russisch en Spaans. Wilt u een andere taal leren, neem gerust contact op. Het netwerk van The Square Mile is groot en wij kunnen te allen tijde taaltrainers inzetten voor een cursus Arabisch, Pools of Turks.

Incompay, online of bij ons op locatie

Het hoofdkantoor staat in Leiden, maar er zijn opleidingslocaties verspreid over het land. Van Groningen tot Tilburg, van Rotterdam tot Arnhem en van Lelystad tot Den Haag. Een training op uw eigen werkvloer heeft echter onze voorkeur. Ook een online training is geen probleem.

Iedere training is maatwerk. Wij houden rekening met het niveau van de deelnemers, leerdoelen en branche.

100% maatwerk

Hoe uw taaltrainingeruit komt te zien is van een aantal factoren afhankelijk. Allereerst de sector waarin uw werkzaam bent. Onze gediplomeerde docenten hebben onder andere ruime ervaring in engineering, de gezondheidszorg, offshore, ICT en tuinbouw. Aanvullend zijn ze thuis in de volgende branches: industrie, ontwikkelingswerk, zakelijke dienstverlening, de publieke en financiële sector. De focus van de cursus zal op de werkpraktijk liggen. Wat die van uw medewerkers vraagt is essentieel. Directe aansluiting bij uw vakgebied staat dus op nummer 1. 

Verder is het bestaande taalniveau van essentieel belang. De meeste mensen spreken een aardig woordje Engels en bij deze taal is in de meeste gevallen dan ook sprake van een gevorderdentraining. Russisch en Chinees daarentegen vereisen vaak een beginnersaanpak. Om in contact te komen met The Square Mile kunt u een van de volgende telefoonnummers gebruiken:

  • Amsterdam: 020 216 0619;
  • Breda: 076 206 0619;
  • Den Bosch: 073 204 0444;
  • Leiden: 071 532 3356;
  • Rotterdam: 010 261 0707;
  • Utrecht: 030 207 0707.
https://www.thesquaremile.nl/