Bsdesmidse.nl
Image default
Beauty en verzorging

Laserbehandeling door specialisten bij Van Lennep Kliniek

Wilt u zich laten laseren door specialisten? Boek dan een afspraak bij Van Lennep Kliniek. Onze laser- en IPL specialisten voeren de laserbehandeling uit in onze klinieken in Den Haag en Oegstgeest. De medische laser die wij gebruiken heeft meerdere doeleinden, van huidverjonging tot huidverbetering voor zowel het gezicht als het lichaam.

Welke laserbehandelingen zijn er mogelijk?

De laser die gebruikt wordt tijdens de behandeling heeft meerdere handstukken en instellingen. Hierdoor kan de laser voor veel doeleinden gebruikt worden, waaronder:

  • Verminderen van pigmentvlekken met de IPL laser
  • Verzachten van roodheid van de huid bij rosacea
  • Verwijderen van overtollige vaatjes zoals bij couperose
  • Vermindering van littekens, bijvoorbeeld door acne
  • Huidversteviging met de IPL laser en Accent laser
  • Strakke, verjongde huid in het gezicht door de Clearlift laser
  • Minder vetophoping en een strak lichaam door de Accent XL laser
  • Permanente verwijdering van haargroei door de SHR laser

De laser is huid verbeterend. Door de behandeling met de laser wordt de opperhuid gestimuleerd tot vernieuwing en wordt de lederhuid gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken. Dit resulteert in vermindering van fijne lijntjes en littekens. Daarnaast verbeterd de elasticiteit en het volume van de huid. Na de behandelingen ziet de huid er mooi, jong en fris uit. Ook is de huid door de laserbehandelingen beter gehydrateerd en voelt elastischer aan.

Huidverbetering behandeling HydraFacial

Een andere huidverbetering behandeling bij Van Lennep Kliniek is HydraFacial. Bij deze behandeling is direct resultaat zichtbaar. HydraFacial zorgt voor een gezonde en schone huid. De behandeling bestaat uit drie stappen en duurt 30 minuten. Bij stap 1 wordt de huid door middel van een peeling intensief gereinigd. Bij stap 2 worden door middel van zuiging onzuiverheden verwijderd uit de poriën. De zuiging is pijnloos. Daarnaast wordt de huid gevoed en gehydrateerd met vocht- inbrengende middelen. Bij stap 3 wordt door middel van peptiden en antioxidanten de huid verzadigd. Hierdoor wordt de huid beschermd en wordt er een gezonde gloed gecreëerd. Voor een HydraFacial behandeling kunt u terecht in onze klinieken in Den Haag en Oegstgeest.

https://www.vanlennepkliniek.nl/