Bsdesmidse.nl
Image default
Dienstverlening

Gietvloeren in Breda

Vanwege de komst van Corona hebben we afgelopen jaar en ook in dit jaar minder mogelijkheden om op vakantie te gaan. Dat heeft nadelen maar ook enkele voordelen. Zo hebben veel Nederlanders namelijk meer geld gespaard wat ze nu kunnen uitgeven aan andere zaken. Zo kiezen veel mensen ervoor om te gaan klussen in huis, die nieuwe badkamer of keuken eindelijk te gaan realiseren, nieuwe meubels te kopen óf een nieuwe vloer te leggen. De vloerenbranche heeft het daarom enorm druk op dit moment. Mooie houten vloeren of bijvoorbeeld gietvloeren zijn momenteel erg in de mode en ook redelijk mode-bestendig (waarmee wij bedoelen dat dit voorlopig nog wel in de mode blijft!).

Waar moet je op letten bij het uitzoeken van een gietvloer?

Heb jij de keuze gemaakt in wat voor vloer je wilt laten leggen en kies jij voor een gietvloer? Een goede keuze waar je veel kanten mee op kan gaan! Er zijn wel een paar factoren waar je aan moet denken wanneer je een gietvloer wilt laten leggen:

  1. Welke partij ga je inschakelen? Er zijn namelijk redelijk wat partijen die aangeven dat ze een gietvloer kunnen leggen. Echter is het leggen van een gietvloer erg moeilijk en is er specialistische kennis voor nodig. Kies dus echt voor een partij waarbij je duidelijke referenties kan opvragen en met een betrouwbare uitstraling. Het gebeurt nog regelmatig dat mensen bezuinigen op de legkosten en dat er uiteindelijk scheuren in de vloer ontstaan.
  2. Wat voor soort gietvloer laat je leggen? Wil je bijvoorbeeld een gietvloer in je badkamer laten leggen dan heb je een waterafstotende vloer nodig en kan je niet elk type gietvloer uitkiezen. Ook hierbij is het belangrijk om een goede partij te hebben die je kan informeren over de juiste soort vloer.
  3. Welke kleur kies je? Een gietvloer is een prijzige vloer waar je minimaal 10 jaar mee moet doen om het leuk te houden voor jezelf. Denk dus twee keer na als je een glitter-motiefje wilt leggen want wie weet heb je daar over 2 jaar alweer genoeg van. Wij adviseren een neutrale kleur te kiezen waar je diverse stijlen mee kunt combineren.

 

Kleijn Coatings uit Breda

Ben je op zoek naar een gietvloer in regio Breda? Neem dan eens een kijkje op de website van Kleijn Coatings. Dit is een betrouwbare partij met degelijke referenties/reviews.