Bsdesmidse.nl
Image default
Dienstverlening

Autoflower zaden van topkwaliteit koop je online

Voordat je autoflower zaadjes bestelt, moet je over een aantal zaken een beslissing nemen. Allereerst: ga je buiten of binnen kweken? Wil je zo snel mogelijk oogsten? Of heb je iets meer geduld en gaat het je om de hoeveelheid? Wat is je smaak; houd je van mild of heb je behoefte aan krachtige stuff?

De autoflowers die Weed Seeds Express verkoopt zijn indica of sativa soorten die met een ruderalis zijn gekruist. In de vrije natuur komen ruderalis planten voor in China, Mongolië, Rusland en het noorden van Europa. Landen die korte zomerperiodes kennen en dat zorgt ervoor dat deze wietplantjes bloeien al naar gelang de leeftijd. Fotoperiode planten komen vooral voor in warmere streken. Ze zijn afhankelijk van het aantal uren licht op een dag en van de seizoenen. Kort samengevat zijn autoflowers zelfbloeiers. Genoeg licht en af en toe wat water is het enige dat ze nodig hebben. Een groot voordeel is dat ze zowel in huis als buitenshuis goed groeien. Ze zijn schimmelbestendig.

Om een keuze te maken uit het aanbod autoflower zaden van Weed Seeds Express, verwijzen we je naar de eigenschappenpagina op de website. Daar worden punten besproken als de smaak, het THC-gehalte en het effect.

Autoflower planten worden niet zo groot, je hebt dus niet veel ruimte nodig. De uiteindelijke hoogte en breedte verschilt per type, deze worden ook besproken bij de eigenschappen. Wat de opbrengst betreft, wordt per zaad een bovengrens en een ondergrens gegeven, zo weet je wat je kunt verwachten. Voor degenen die na het lezen van de beschrijvingen, toch niet kunnen kiezen hierbij twee keer een top 3 (samengesteld door Weed Seeds Express). De eerste voor binnen-planten:

  1. Blueberry;
  2. Mazar;
  3. Amnesia Haze x Blueberry.

Ga je buiten kweken, dan zijn dit aanraders:

  1. AK 47;
  2. Gorilla Glue;
  3. Blue Cheese.

Een tip vooraf: plant de zaadjes in een pot die groot genoeg is. Zelf-groeiende plantjes houden niet van verpotten.

https://weedseedsexpress.com/nl