Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

PATboard fysieke agile tools voor je scrumboard

 

Bij PATboard hebben we de ambitie om mensen enthousiast te maken over de agile business wereld van scrum, kanban en lean. We geloven dat deze agile methoden elk project een boost zullen geven en bedrijven zullen leiden tot meer succes. 

Missie

People Are Talents (PAT), en bij PATboard creëren we fysieke agile tools die mensen in staat stellen het beste uit zichzelf en hun team te halen. Met onze agile tools kun je een overzicht creëren van alle taken van je project, wat de zichtbaarheid voor alle stakeholders verbetert. Door gebruik te maken van fysieke agile tools zal je team efficiënter werken, een hogere kwaliteit leveren en misschien wel het belangrijkste: meer plezier hebben! Onze ultieme missie is om de prestaties, communicatie en creativiteit van je team te verbeteren met onze fysieke tools.

Voordelen van het werken met een fysiek bord

Door je project visueel te maken door een eenvoudig overzicht van je taken te creëren met behulp van een fysiek bord, wordt je team geactiveerd en gestimuleerd. Een bord dat je daadwerkelijk kunt aanraken en waarmee je kunt interageren zal niet alleen de communicatie en samenwerking in het team stimuleren, maar het zal ook de creativiteit stimuleren. Daarnaast zal het fysieke scrum of kanban bord je team een gevoel van prestatie geven, elke keer dat een taak kan worden verplaatst van de ”To do” kolom naar de ”Done” kolom. Nadat een taak is voltooid, kan je team direct zien wat er vervolgens gedaan moet worden. Op deze manier neemt de efficiëntie van het team toe en gaat er geen tijd verloren!

De PATboard producten 

Om de behoefte aan een fysiek scrum bord te vervullen en meer plezier op de werkvloer te brengen, heeft het PATboard team (vol met agile enthousiastelingen) een reeks kleurrijke en duurzame tools ontworpen die dit idee ondersteunen. U kunt alles wat u nodig heeft om uw eigen persoonlijke scrum of kanban bord te maken vinden in onze winkel, inclusief magnetische sticky notes: Taak Kaarten, Story Kaarten, Impediment Kaarten, en Kolom Kaarten, en kolom verdelers PATlanes. De magnetische kaarten kunnen na elke sprint hergebruikt worden, omdat je ze gemakkelijk met water kunt schoonmaken. Zo kun je stoppen met het verspillen van papier door na elk gebruik plakbriefjes weg te gooien. Hergebruik van PATboard producten is beter voor het milieu! De kaarten vallen niet van het bord, de inkt veegt niet uit, ze zijn stapelbaar, en dankzij het lipje op de hoek van elke kaart is het gemakkelijk om ze van het bord te halen en ergens anders te plaatsen. Wij ontwerpen en produceren onze eigen producten met passie om ze de beste looks te geven, en door dit te doen zorgen we voor topkwaliteit voor al onze klanten.

https://www.patboard.com/nl/