Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Re-integratie Leiden – snel aan de slag

Re-integratie in Leiden? Past u niet meer in uw huidige baan en kunt u geen passend werk vinden? Een loopbaanadviseur helpt u om weer snel aan de slag te gaan. Uw persoonlijke wensen en kerncompetenties staan gedurende uw traject voorop. Zo bereikt u het gewenste resultaat in de kortste tijd.

Nieuw perspectief op de toekomst | Outplacementbureau Leiden

Het outplacementbureau in Leiden van Working Matters biedt een snelle manier om van uw kracht uw werk te maken. U zit in een situatie waarin u een nieuwe stap gaat maken. Dit kan het volgende zijn:

  • Oriëntatie naar een passende baan
  • Hulp bij vinden van geschikte vacatures
  • Hulp bij sollicitatie en voorbereiding
  • De zoektocht naar een passend beroep

Met de professionele loopbaanbegeleiding in Leiden krijgt u antwoord op alle bovenstaande zaken.

Wilt u ook starten met een nieuwe uitdaging die bij u past? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in.

Twee fasen traject voor een optimaal resultaat

U start met de loopbaanbegeleiding in fase 1. Dit is de fase waarin de focus wordt gelegd op uw wensen en drijfveren. Waar bent u goed in en wat zoekt u? Door het beantwoorden van deze vragen krijgt uw persoonlijke profiel vorm.

Wanneer fase 1 is doorlopen, gaat u door naar fase 2. In deze fase gaat u zich richten op een passende baan. Hierbij wordt u intensief begeleid door de loopbaancoach. Op deze manier bereikt u altijd een passend resultaat.

Persoonlijke en ervaren loopbaanadviseur

Working Matters biedt maatwerk. Om uw traject optimaal te kunnen monitoren krijgt u een persoonlijke loopbaanadviseur. Deze coach zal u begeleiden door de fasen die u gaat doorlopen. Op deze manier is uw traject duidelijk en helder. U komt nooit voor verrassingen te staan.

Ik wil ook starten met mijn ontwikkeling

Wilt u ook starten met uw eigen ontwikkeling en zoekt u een re-integratiebureau in Leiden? Working Matters voorziet u graag in uw behoefte. Neem contact op en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.