Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Hoogwaardig(e) kinderdagverblijf, kinderopvang en peuterspeelzaal in Zandvoort

Alle drie onze kinderen gaan naar dit kinderdagverblijf, kinderopvang en peuterspeelzaal in Zandvoort. Ducky Duck was in het verleden een klein kinderdagverblijf. Vandaag de dag is Kindercentrum Ducky Duck uitgegroeid tot een kindercentrum in een multifunctioneel gebouw. Er zijn zelfs twee basisscholen en een bibliotheek gehuisvest. Vandaag vertel ik u meer over dit kinderdagverblijf, deze kinderopvang en peuterspeelzaal.

Prettig kinderdagverblijf in Zandvoort

Dit kinderdagverblijf in Zandvoort beschikt over jarenlange ervaring. Wij vinden het van groot belang dat onze kindjes al lerend met leeftijdsgenoten kunnen spelen. Bij dit kinderdagverblijf kunnen onze kindjes lekker ravotten en contact leggen met andere kindjes. Daarnaast hangt er een gemoedelijke sfeer. Een beetje huiselijk, alsof ze bij iemand thuis zijn. Dat vinden onze kindjes zo gezellig!

Kinderopvang voor verkennen van de wereld

Deze kinderopvang in Zandvoort is de ideale plaats voor uw kind om de wereld te verkennen. Hierdoor hoeft u zich gedurende de dag geen zorgen te maken om uw kroost. U bent compleet onbezorgd bezig met alledaagse bezigheden. Thuis, of op uw werk. Bij deze kinderopvang geniet u namelijk van de zekerheid dat uw kind hier helemaal op zijn of haar plek is. Mijn partner en ik hebben alle vertrouwen in de expertise van de medewerkers van deze hoogwaardige opvang.

Peuterspeelzaal in Zandvoort | kids tussen 2-4 jaar

Één van onze kids gaat naar de peuterspeelzaal in Zandvoort. Deze peuteropvang is geschikt voor kindjes tussen de 2 en de 4 jaar oud. Onze Emma is 3 jaar oud en ze heeft het hier zo naar haar zin! Ze komt iedere dag thuis met mooie verhalen over leuke activiteiten die ze gedaan heeft. Daarnaast heeft ze al zo veel vriendjes en vriendinnetjes gemaakt. Daar heeft ze zelf ook al bij ons thuis mee gespeeld. Heel leuk en gezellig!

Voelt als thuiskomen

Wij vinden het belangrijk dat onze kinderen zich ergens thuis voelen. Al helemaal bij het kinderdagverblijf in Zandvoort. Daar brengen ze allemaal immers 2 dagen per week door. Ducky Duck biedt ieder kind een gezellige en warme omgeving aan die aanvoelt als thuis. Onze kinderen hebben het er ontzettend naar hun zin. Als we ze ophalen hebben ze iedere keer weer een grote smile op hun gezicht. Die smile is ons zo veel waard. Bedankt Ducky Duck!