Bsdesmidse.nl
Image default
Woning en Tuin

Sfeervolle binnenverlichting bestel je bij Directlampen

De collectie hanglampen op de site van Directlampen .nl zal je aangenaam verrassen! Neem alleen al de lampen voor boven de eettafel. Je kunt kiezen uit:

  • design;
  • industrieel;
  • klassiek;
  • landelijk;
  • oosters.

De laatste categorie lichten we toe. Als je een hangende lamp zoekt die veel warmte en misschien zelfs een beetje magie uitstraalt, dan is een oosterse lamp precies wat je zoekt. Er zitten gouden, koperen en bronzen ontwerpen tussen. Sommige modellen zijn van glas, andere van metaal; met of zonder gaatjes. De peervormige oosterse hanglamp van het merk Trio Leuchten is een mooi voorbeeld.

De hoofdkleuren zijn koper en brons. De lamp is gemaakt van metaal en hij is in hoogte verstelbaar tijdens het installeren. De naam van deze hanglamp -Jasmin- verwijst naar de prachtige bloem jasmijn. Het woord jasmijn is afkomstig van het Perzische Yasmin en dat  betekent ‘geschenk van God’. Een goede keus dus, deze hanglamp! Is industrieel meer jouw ding? Ook jij slaagt bij Direct Lampen. Zomaar twee suggesties van lampen die bij jou in de smaak zullen vallen. De Brody Reality: een houten balk met vier zwarte fittingen en een externe dimmer. De grijze, robuuste eettafellamp van Mexlite. Deze eettafellamp is gemaakt van hout en metaal. De grote kap zorgt voor extra breed licht.

Heb je een hanglamp gevonden? Dan is het nu tijd een nieuwe staande lamp uit te zoeken. Mogelijke kleuren zijn blauw, brons, bruin, goud, grijs, groen, koper, wit, zwart en zilver. En als we het over materialen hebben kun je hout, kunststof of metaal overwegen. Kunststof heeft een aantal belangrijke voordelen. Zo is het licht in gewicht waardoor het gemakkelijk is de staande lamp te verplaatsen. Kunststof is hittebestendig en gemakkelijk te reinigen. Kunststof lampen zien er bovendien hip uit. Neem de matzwarte, industriële vloerlamp van het merk Anne Lighting. De knik in de stang zorgt voor een speels effect. De voer van de lamp is bijzonder stevig en stabiel. Bij een lamp als deze kun je ’s avonds lezen, maar je kunt ‘m bijvoorbeeld ook naast je bureau zetten.

https://www.directlampen.nl/