Bsdesmidse.nl
Image default
Horeca

Deze hygiene producten zijn onmisbaar voor je horecazaak

Hygiene producten en horeca, twee termen die niet zonder elkaar kunnen. Nu het coronavirus in Nederland een feit is, is het belangrijk om als horecaondernemer je hoofd koel te houden. Vanaf 1 juni 2020 om 12:00 mogen horecazaken weer gasten ontvangen. Dat is natuurlijk geweldig nieuws. Echter, we zullen nu meer rekening moeten houden met hygiëne dan ooit. Hygiëne producten zijn daarom onmisbaar voor je gasten, zodat jij ze een comfortabel gevoel kunt geven. Speel je hier niet op in, dan lopen je gasten wellicht weg en gaan ze naar de concurrent. En dat wil je natuurlijk voorkomen. In deze blog bespreken we 3 hygiëne artikelen die onmisbaar zijn voor je horecaonderneming.

 

Desinfectiemiddel

Handhygiëne is een van de meest voorkomende manieren waarop het Covid-19 virus zich kan verspreiden. Handen wassen zorgt er dus voor dat het virus zich minder snel kan verspreiden. Zorg daarom dat gasten voldoende mogelijkheid krijgen om hun handen te wassen. Dit kan door middel van water en vloeibare zeep of desinfecterende handgel. Desinfectiezuilen of desinfectiepalen bij de in- en uitgang kan de uitkomst bieden.

 

Vloerstickers

Het gebruik van preventieve hygiëne producten, zoals 1,5 meter stickers of linten, kan ervoor zorgen dat je gasten 1,5 meter afstand van elkaar bewaren. Wanneer je de veiligheid en 1,5 meter niet kan garanderen, loop je het risico op een boete of zelfs worden gesloten.

Laat daarom niet te veel gasten binnen dan is toegestaan en informeer zelf naar alle maatregelen.

 

Kuchschermen

Kuchschermen worden ook wel balischermen genoemd. Deze schermen zorgen ervoor dat je medewerkers veilig hun werk kunnen blijven doen. Zoals je wellicht weet, wordt het virus door middel van kleine druppels verspreid. Het scherm vangt deze druppels op waardoor spreiding van het coronavirus wordt tegengegaan. Bovendien kunnen medewerkers zich een stuk veilig voelen, omdat er nu meer veiligheid is.