Bsdesmidse.nl
Image default
Horeca

Verleid uw klanten met lekkernijen in een luxe gebaksvitrine

Wanneer er buiten de deur een drankje of koffie gedaan wordt dan willen mensen daar vaak wat lekkers bij. Als u uw klanten wilt verleiden om zichzelf te verwennen met een heerlijke punt appelgebak, kwarktaart of een heerlijke chocoladebol, dan presenteert u die lekkernijen in een fraaie gebaksvitrine van Koopsretail. Hierin kunt u dat wat u te bieden heeft op een professionele en aantrekkelijke manier presenteren. Datzelfde geldt voor gekoelde drankjes en zuivelproducten. Deze stalt u aantrekkelijk uit in een display koelkast.

Geef uw bakkerij of horecagelegenheid een aantrekkelijke uitstraling

Als u uw bakkerij, hotel, restaurant of andere eetgelegenheid een fraaie uitstraling wilt geven dan begint dat met de presentatie van uw menu. In een display koelkast kunt u drankjes uitstallen maar ook eenpersoonsverpakkingen van zuivelproducten, heerlijke fruitmixen of verse smoothies. Gebruik een gebaksvitrine voor het gekoeld presenteren van gebak, koekjes en andere zoetwaren voor bij de koffie of bij de lunch. Door uw etenswaren op een nette en professionele manier te presenteren, geeft u uw zaak een goede uitstraling. Dit zal uw klantenkring zeker ten goede komen.

Koop uw apparatuur bij de ervaren vakman

Bent u op zoek naar een gebaksvitrine of een display koelkast? Bekijk dan het assortiment van Koopsretail. Zij bieden verschillende modellen vitrines voor gebak met koeling aan en ook diverse modellen koelkasten met displayfunctie. Wilt u advies voordat u overgaat tot aankoop? Neem dan contact op en leg uw wensen voor. Zo kan er een gericht voorstel worden gedaan, rekening houdend met uw wensen en de beschikbare ruimte. Uiteraard kunt u ook na de levering rekenen op uitstekende service als het gaat om onderhoud en reparatie bij storingen. Naast de hier genoemde gebaksvitrines en display koelkasten kunt u bij Koopsretail ook terecht voor bedrijfsmatige koel-/vriescombinaties en vitrines waarin u etenswaren warm kunt houden. Bezoek de webshop voor het complete aanbod.