Bsdesmidse.nl
Image default
Horeca

Buffetten en BBQ’s. Uw catering bestellen in Amsterdam!

Catering komt in alle vormen en maten en voor elke gelegenheid. Als u gaat trouwen, bent u natuurlijk opzoek naar een goede cateraar die uw gasten voorziet van heerlijke hapjes een dranken. Ook voor een zakelijk evenement, zoals een congress of meeting of voor een privé-feestje. Als u jarig bent bijvoorbeeld of als de familie u komt bezoeken met kerst.

Wat voor soorten catering zijn er te bestellen in Amsterdam?

Er zijn legio varianten catering te bestellen. Pas op, hier komt de waslijst; Ontbijt, Brunch, Lunch, Walking diner, 3/4/5 – gangen diner, buffet, BBQ, Borrelhapjes, dranken, cocktails, noem zo maar op. Maar u wilt natuurlijk de meest gevraagde types catering weten. Dat zijn bij uitstek het buffet, de BBQ en de borrelhapjes. 

:

Het buffet

Bij een diner in buffetvorm wordt het door u gekozen menu op een tafel gepresenteerd. Uw gasten kunnen langs de buffettafel lopen en zo opscheppen wat zijn lekker vinden. Het voordeel van een buffet is dat door de waarhoudapparatuur het diner langer warm blijft en uw gasten daarom makkelijk op eigen tempo hun diner kunnen nuttigen. Dit zorgt er vaak voor dat er weinig stress ontstaat op uw evenement. Dit kan bij een 3/4/5-gangen diner wel anders zijn. Dan moeten namelijk de gerechten van alle gasten tegelijk geserveert worden. Dit vraagt vaak veel mankracht in de bediening en in de keuken. En natuurlijk zal een cateraar hier dan ook meer voor vragen. Een andere voordeel van een buffet is dat er legio keuze is aan menu’s. Spaans, Italiaans, Mexicaans of welk ander land dan ook. Niet alleen landen doen het goed als thema, maar ook producten of dieeten. Bijvoorbeeld een Chicken buffet en vegan buffet. Bekijk hier eens heerlijke buffetten die in Amsterdam besteld kunnen worden.

 

BBQ catering in Amsterdam is ideaal voor bedrijfsfeestjes

U kunt online tegenwoordig heel gemakkelijk BBQ-pakketten bestellen. Dit zijn vooraf samengestelde vlees en vispakketten die u kunt gebruiken om uw BBQ gemakkelijk tot een succes te maken. Daarnaast heeft u ook de mogelijk om een kok in te huren voor uw BBQ evenement. Dit zorgt voor nog meer gemak en uw bent zeker van een profesionele uitstraling. Natuurlijk heeft u bij een grote groep gasten ook één of meerdere BBQ’s nodig. Waarschijnlijk heeft u niet meerdere BBQ’s in uw schuur staan wachten tot het lekker weer wordt. Ook dit kunt u regelen bij uw bbq-catering. 

Het resultaat is vaak een super gezellige avond met de lekkerste hapjes! En nog een voordeel: u heeft helemaal geen afwas.

 

Welke voordelen heeft catering bestellen in Amsterdam nog meer?

Normaal gesproken, als u uw eigen evenement zou hosten, zou u een menu moeten bedenken? Naar de winkel gaan om inkopen te doen. Een hele dag, of zelfs meerdere dagen in de keuken staan en uiteindelijk uw lunch of diner serveren. Ook moet u natuurlijk rekening houden met evenetuele dieetwensen en voor deze gasten andere gerechten verzinnen en maken. Als laatste moet u uw keuken en tafel afruimen en al het gerei en servies afwassen. Dit kost een heleboel tijd.

Als u catering bestelt in Amsterdam, hoeft u dit allemaal niet te doen. Bestel met 1 druk op de knop en laat uw buffet of BBQ bij u thuis bezorgen. Wel zo makkelijk!

 

http://www.happiedelivery.nl/catering-amsterdam/