Bsdesmidse.nl
Image default
Horeca

Waarom een bierzuil echt niet mag ontbreken in je horecaonderneming

Een bierzuil kan natuurlijk niet ontbreken in je horecaonderneming. Het is het fundament, omdat er in de horeca natuurlijk goed gedronken wordt en dit een ware traditie is. Maar waar moet een bierzuil allemaal aan voldoen? Met andere woorden: hoe kies jij de beste zuil voor je onderneming uit?

 

Een praktische bierzuil

Allereerst moet een bierzuil natuurlijk praktisch zijn. Een bierzuil wordt heel veel gebruikt. In de horeca kan het bovendien erg druk zijn, dus er moet snel worden doorgetapt. Dat is om twee verschillende redenen zeer belangrijk. Allereerst om de klanten tevreden te stellen. Klanten willen natuurlijk niet te lang wachten op een overheerlijk koud pilsje. Maar anderzijds ook omdat dit goed is voor de omzet. Bij het aanschaffen, is het dan ook belangrijk om te kijken of deze praktisch is voor jouw horecaonderneming.

Mooie uitstraling hebben

Als het gaat om een bierzuil, dan is de uitstraling natuurlijk ook van groot belang. Je moet er namelijk bij stilstaan dat mensen om bepaalde redenen een horeca-aangelegenheid gaan bezoeken. Een belangrijke factor voor een succesvol horecabedrijf is het hebben van een fijne sfeer en uitstraling. Natuurlijk moet de drank en het eten ook overheerlijk zijn, maar een mooie uitstraling zorgt ervoor dat je mensen sneller aantrekt. Bovendien blijven ze dan ook vaak langer hangen en dat is natuurlijk goed voor de omzet.

 

Hoeveel bieren verkoop jij?

De zuilen zijn er in verschillende soorten en maten. Maar het is van te voren belangrijk om te weten hoeveel bieren je verkoopt. Op die manier kun je namelijk vaststellen wat voor zuil je precies nodig hebt. Verkoop jij bijvoorbeeld maar enkele bieren, dan is het niet noodzakelijk om een zeer grote, uitgebreide zuil te kopen. Maar lever jij zeer veel verschillende speciaal biertjes. En wordt dit ook via de tap geschonken? In dat geval heb je een veel uitgebreidere nodig. Dus daar moet je uiteraard ook rekening mee houden.

 

Kostenplaatje

Daarnaast moet je uiteraard ook nog rekening houden met het kostenplaatje. Wat is je precieze budget? Er zijn namelijk hele luxe uitvoeringen, maar je kunt ook voor een veel goedkopere uitvoering gaan.