Bsdesmidse.nl
Image default
Horeca

Voor springkussens moet u in Groningen zijn

Bij het grootste springkussen verhuur in Groningen hebben we een ruim assortiment aan springkussens. Wanneer u een feest geeft waarbij ook veel jonge kinderen aanwezig zijn, is een springkussen natuurlijk erg leuk. Bij springkussen verhuur in Groningen snappen we dat als geen ander en zijn we dé specialist op het gebied van springkussens. Daarom hebben we binnen onze onderneming een ruim assortiment springkussen die we verhuren voor allerlei feestelijke doeleinden. Heeft u nou een springkussen nodig voor een wat langere termijn, dan is dat geen probleem. 

Onze werkwijze

Bij ons springkussen verhuur in Groningen  leveren we al jaren springkussens op locatie, waarbij het gehele springkussen ook door ons op wordt gezet. Je betaal voor onze springkussens per uur, uiteraard ook een borg voor als er wat kapot gaat. Het bedrag van de borg hangt af van de grote van het springkussen. We kunnen op er veel plekken leveren dus ook buiten Groningen. Let wel op dat we voor een langere reistijd ook meer moet vragen om de kosten te dekken. Voor de rest kunt u op de website ons assortiment bekijken en ziet u ook gelijk de tarieven. 

Kwaliteit gegarandeerd

Onze springkussens worden ook wekelijks en na elke verhuur even gecheckt. We vinden het belangrijk bij springkussen verhuur dat er een technische problemen zijn. Daarom checken we ook altijd of er geen scheuren zijn of problemen met de pomp wanneer we hem verhuren. En proberen zo een goede kwaliteit te garanderen, en u niet met een kapot springkussen achter te laten. Bent u nog geïnteresseerd in een van onze springkussens. Dan kunt u altijd langskomen bij ons springkussen verhuur in Groningen wanneer u in de buurt bent. Of neem even telefonisch contact met ons op via de gegevens die zijn terug te vinden op de website.