Bsdesmidse.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Met drankspellen is je avond leuke

Iedereen kent het wel van die leuke drankspellen die een gezellige avond net wat een boost geven. Mensen zijn tegenwoordig erg creatief als het gaat om het maken en bedenken van drankspellen. Zo’n zijn er talloze dingen online te vinden en kun je het zo gek niet bedenken of er is wel een drankspel voor. Drankspellen zijn gewoon erg populair en op vrijwel elk feestje zie je mensen een drankspel uitoefent. Maar wat is nou eigenlijk het doel van een drankspel? Het hele doel van drankspellen is eigenlijk dat je gewoon bezopen naar huis. Het liefst niet eens meer fietsen maar gewoon kruipend naar huis doordat je hebt deelgenomen aan een of meerdere drankspellen. 

Creatief zijn met drankspellen

De meest drankspellen zijn er om ervoor te zorgen dat er grotere hoeveelheden alcohol wordt gedronken. En er hierdoor vaak een leuke sfeer ontstaat binnen de groep waarmee je aan het drinken bent. Bij veel kleine groepen worden er drankspellen gedaan waar je vaak alleen een pak kaarten voor nodig hebt en een goedgevulde koelkast. En dan is het niets anders dan een potje kaarten en laat je de drankspellen zijn werk doen. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat u kacheltje lam naar huis gaat, is afwisseling in de drank die u drinkt van groot belang. Drink tijdens de drankspellen zoveel mogelijk tegelijk en wissel goed af met bier en sterke dranken. 

Het drankspel beer pong

Wanneer u bezit over een langwerpige tafel en een meerdere plastic bekers, en u heeft ook nog is een kratje bier koud staan. Dan ontbreken voor dit drankspel alleen nog een paar pingpongballen. En u kunt u het spel gaan spelen en vul je alle bekers met bier en begin je om de buurt met gooien. Als je raak gooit is het de bedoeling het hele glas in een keer te nuttigen.