Bsdesmidse.nl
Image default
Dienstverlening

Topdeuren met jarenlange garantie

Weekamp voordeuren zijn mooi en uniek. Ze stralen een bepaalde klasse uit. We geven een paar voorbeelden. De WK 1434 is een natuurgroene deur met een glazen gedeelte aan de bovenkant. Dit paneel is verdeeld in vier stukken. De onderkant van de deur bevat een dicht paneel. Strakke dorpels maken deze deur helemaal af. De WK1547 heeft een fraaie vormgeving met drie glazen delen onder elkaar in het midden van de deur. U kunt deze voordeur bestellen in donkerblauw en lichtgroen. Weekamp deuren zijn allemaal voor behandeld; ze zijn goed gegrond. U krijgt er 6 jaar garantie op.

Binnendeur van uitstekende kwaliteit

Net als de voordeuren zijn Weekamp binnendeuren van uitstekende kwaliteit. Weekamp is een betrouwbaar merk dat al zo’n 40 jaar topdeuren levert. Het aanbod binnendeuren is groot en afwisselend. Bent u op zoek naar een speciale maat binnendeur? Bijvoorbeeld een zolder- of kelderdeur met een schuine zijde? Weekamp kan in haar eigen fabriek zo’n deur voor u op maat maken. Via Mijndeurenwinkel.nl geeft u alle specificaties door en vervolgens gaat het Weekamp-team voor u aan het werk. U kunt desgewenst ook een deurspecialist van Mijndeurenwinkel.nl inschakelen om de exacte maten op te meten.

Diverse afmetingen

Op Mijndeurenwinkel.nl vindt u foto’s en uitgebreide beschrijvingen van Weekamp binnendeuren en voordeuren. Los deurbeslag van dit label kopen kan ook. Denkt u aan deurhandels van glanzend chroom, mat chroom, RVS en kunststof. Weekamp is overigens niet het enige merk dat door Mijndeurenwinkel.nl vertegenwoordigd wordt. Andere namen zijn Albo,  Austria, Berkvens, COLO, Elephant, Intersteel, Formani, Hardbrass, Skantrae en Svedex. Qua deurbreedte kunt u kiezen voor een maat vanaf 63 tot 93 cm. De hoogtematen gaan van 201,5 tot 231,5 cm. Afhankelijk van de bouw van uw woning zijn er de volgende uitvoeringsopties: muurdikte 70, muurdikte 100 en opdek. Als u een bepaalde budget heeft voor de nieuwe deur, kunt u zoeken in een specifieke prijsklasse.

We sluiten af met de contactgegevens van Mijndeurenwinkel.nl.
Bezoekadres (alleen op afspraak): Walserij 60, 2211 SL Noordwijkerhout
Telefoon: 0252 347 395
Email: klantenservice @ mijndeurenwinkel.nl
Whatsapp: 06 1506 0895

https://www.mijndeurenwinkel.nl/