Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Vanity kit

Of het nu om een zakenreis gaat of om een romantisch weekendje weg. Iedereen wil er op zijn best uitzien. Maar vaak komt het wel niet voor dat uw hotelgast zijn/haar tandenborstel is vergeten. Of een scheur in de kleding heeft. Soms is drempel om naar de receptie te gaan hoog. Dit zorgt voor stress bij uw gast. Terwijl u juist voor een zo ontspannen mogelijk hotelverblijf wilt zorgen. Het is makkelijk op te lossen door een vanity kit in uw hotel supplies op te nemen.

Wat is een vanity kit?

In een vanity kit zitten een aantal multifunctionele basis toiletries.

Zoals:

  • Wattenstaafjes

Deze worden vaak gebruikt om make-up bij te werken, zoals mascara of lippenstift. En hoewel de meningen er over verdeeld zijn gebruiken sommige mensen ze om oorsmeer te verwijderen.

  • Wattenschijfjes

De schijfjes worden vaak gebruikt om make-up te verwijderen van het gezicht of nagels.

  • Nagelvijl

Een haakje aan nagels of een ingescheurde nagel kan pijnlijk zijn. Of zelf ladders in panty’s trekken. Maar een nagelvijl mag niet altijd mee in de bagage.

Met welke producten kan ik de vanity kit het beste uitbreiden?

Er zijn losse vanity kits met personal care producten. Met bijvoorbeeld een sponsje of zogenaamde shoe mitt om de schoenen te poetsen. Wist u al dat op plek 2 van essentiële hotel amenedities personal care staat? Zoals bijvoorbeeld de showercap. Soms is er niet veel tijd meer om voor het diner nog uitgebreid te douchen en het haar te föhnen. Dan is het voor uw hotelgast fijn als er een showercap is. Een ander voorbeeld is een naaiset.

Vaak hebben zakenreizigers niet veel kleding mee. En zeker als er een belangrijk zakendiner over een uur gepland en de winkels al gesloten zijn moet een scheur in de pantalon snel opgelost zijn. Een naaiset bevat een naald, verschillende kleuren draad en een paar knopen. Ook zit vaak een veiligheidsspeld in.

Wilt u met uw guest supplies een extra gastvrije indruk maken?

Bij de meeste hotels is er geen tandpasta in de kamer. Terwijl dit juist een van de meest vergeten items is bij een hotelovernachting. Er zijn tandenborstelkits verkrijgbaar waarin een tandenborstel en een kleine tube tandpasta zitten.

 

https://facilitytradegroup.nl