Bsdesmidse.nl
Image default
Zakelijk

Vergaderen & overnachten

Bij het houden van een conferentie is de locatie één van de belangrijkste aspecten. De ligging moet uitstekend zijn ten opzichte van een internationaal vliegveld, belangrijke knooppunten en moet makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken zijn. Daarnaast is voldoende parkeergelegenheid ook een vereiste. Wat niet vergeten moet worden, is de mogelijkheid om te ontspannen tijdens of na een drukke conferentie. Door uw conferentie te geven bij een hotel, heeft u de mogelijkheid om de gasten een overnachting aan te bieden en toegang tot ontspanningsfaciliteiten zoals het wellness- en fitnesscentrum.

Valk Amsterdam

Met de komst van Van der Valk hotel Amsterdam-Amstel heeft de Randstad er een uitstekende conferentieruimte in Amsterdam bij. Optimaal gelegen ten opzichte van knooppunten Amstel, A2 en A10, het openbaar vervoer en vlakbij vliegveld Schiphol, is deze conferentieruimte in Amsterdam op alle manieren goed te bereiken. De locatie biedt mogelijkheden voor het houden van vergaderingen, workshops, feesten en (meerdaagse) congressen. Een team van specialisten werkt graag met u samen om te zorgen voor een nauwkeurige voorbereiding en zorgeloos verloop van de conferentie. Door de vele faciliteiten kunt u de zaal zo gebruiken als u wenst en de zalen zijn uitgerust met professionele geluidsinstallaties. Ook is het is mogelijk een arrangement te boeken met lunch en/of diner.

Geniet van de voordelen die horen bij het houden van een conferentie in een hotel. Bij Van der Valk hotel Amsterdam-Amstel kunnen gasten gratis gebruik maken van de ontspanningsfaciliteiten. Dit wellness hotel in Amsterdam beschikt over diverse sauna’s, Turkse stoombaden en een verwarmd buitenzwembad. Ook kan er gebruik gemaakt worden van het fitnesscentrum. Zo is gedurende en na het evenement ruimte voor ontspanning.

Ben u geïnteresseerd in een conferentieruimte in Amsterdam bij Van der Valk? Bekijk dan de mogelijkheden op de website www. vandervalkamsterdam .com of neemt u contact op met de afdeling Meetings en Events via 020 80 01 100.

https://www.vandervalkamsterdam.com