Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Verschillende opties bureaustoelen

Verschillende opties bureaustoelen 

Een bureaustoel heeft veel verschillende opties. Vaak heeft een bureaustoel wieltjes en een armleuning, maar kan dit niet worden weggelaten? Hieronder worden de verschillende opties bekeken. Benieuwd naar de afwegingen? Lees snel verder.

 

Wielen 

Een bureaustoel is verkrijgbaar met en zonder wielen, maar wat is nou het verschil? Een bureaustoel met wieltjes kan vanzelfsprekend verplaatsen door middel van de wieltjes. De stoel zonder wieltjes blijft op gedurende de werkdag op haar plek staan. Hierdoor kunnen je benen in alle rust ontspannen. Bij een bureaustoel met wieltjes houd je onopgemerkt de stoel tegen om te verplaatsen. Zonder wieltjes worden je benen en knieën niet overbodig belast. 

 

Armleuning 

Afhankelijk van het type werk kan er gekozen worden voor wel of geen armleuningen. Wanneer je gedurende werkdag veel gebruik maakt van je bureau, dan is het ongetwijfeld prettig om voor een bureaustoel met armleuningen te kiezen. Als je gedurende de werkdag afwisselende werkzaamheden hebt, dan kan een bureaustoel zonder armleuning praktisch zijn. 

 

Hoofdsteun 

Wanneer je graag achterover leunt in je bureaustoel, dan is een hoofdsteun praktisch. Dit kan bijvoorbeeld zijn tijdens het lezen van het boek of het telefoneren met een klant. Je hoofd heeft een momentje van rust met de hoofdsteun. De spieren van je nek en rug worden hierbij niet overbodig belast. Je lichaam heeft een prettige houding, aangezien de volledige achterkant van je lichaam wordt ondersteund. 

 

Juiste bureaustoel

Ben jij nou opzoek naar de juiste bureaustoel? Na de bovenstaande afwegingen kan het nog steeds lastig zijn om een beslissing te maken. Kato Inrichting kan jou helpen met alle vragen je hebt voordat je een bureaustoel gaat kopen. Wil je alvast een kijkje nemen in het assortiment? Ontdek hier al onze bureaustoelen.

https://www.katokantoorinrichting.nl/bureaustoelen/