Bsdesmidse.nl
Image default
Bedrijven

Verschillende soorten babydoll dresses

Doorgaans is een babydoll jurkje een passende top met daaronder luchtige stof. Meestal lijkt de top op een bh of brallette. Stof hieronder is doorschijnend en licht dus niet bedoeld om veel te verhullen. Partners en dames hebben beide verschillende meningen over de stijl die zij aantrekkelijk vinden. In deze blog gaan we drie stijlen babydoll Dresses naast elkaar zetten.

 

Basic babydoll stijl

De standaard stijl van babydoll is doorgaans een  wijd uitlopend nachthemdje gemaakt van een luchtige stof. Vaker is dit sexy kleding stuk afgewerkt met randjes of ruches voor een sensuele look. Onschuldigere dames kunnen ervoor kiezen om een schattig witte of roze babydoll aan te schaffen die voorzien zijn van kant en satijnen strikjes.Dit ‘instap’ model is geschikt voor alle vrouwen en zijn heerlijk comfortabel.

 

Pittige stijl

Uitdagendere vrouwen kunnen kiezen voor een heel ander soort babydoll. Deze pittige babydoll heeft vaker dunnere stof en laat daardoor veel meer zien. Dit maakt het mogelijk om de man te verleiden en goed te kunnen pronken. De uitdagende look is lang niet voor iedereen bedoelt. Hier dien je dus goed over na te denken voordat je dit aanschaft. Om het nog uitdagender te maken kun je kiezen om een bh met open cups of zelfs zonder cups te kiezen. 

Flitsende stijl

Houd jij van anderen? Dan mag een opvallende babydoll zeker niet ontbreken in de garderobe. Deze kledingstukken hebben drukkere en hippere printjes dan de andere babydolls en zijn daardoor uitermate geschikt voor de spontanere dames. Deze lingerie zorgt ervoor dat jij altijd en overal voldoende opvalt..

 

https://www.annavanrode.nl/sexy-lingerie/babydoll-slipdress/