Bsdesmidse.nl
Image default
Zorg

Je administratie op orde met de handige software van Edevop

Als zorgverlener besteed je het liefst zoveel mogelijk tijd aan je patiënt. Het bijhouden van je administratie is vaak iets waar je niet teveel tijd mee kwijt wilt zijn. Daarom heeft Edevop Online EPD software ontwikkelt dat eenvoudig is en waarin je alles terug vindt wat je nodig hebt voor het bijhouden van je administratie. Daarnaast bieden ze dit pakket aan tegen een scherpe prijs! Deze software is geschikt voor de volgende beroepsgroepen; fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, dieetadvisering en oefentherapie.

Veilige software die je altijd en overal kunt gebruiken

Ook is Edevop online een veilig software pakket. Een dossier bijhouden doe je met een eenvoudig formulier dat voldoet aan alle eisen, volgens de NEN7510/ISO27001 normering. Je kunt altijd en overal inloggen omdat dit een webbased software is, waar alles veilig in de cloud staat. Hiervoor hoef je geen software op je computer te installeren. Met Edevop werk je vanuit een website. Het voordeel hiervan is dat het snel, makkelijk en veilig is!

Maak gebruik van de voordelen

Ben je overtuigd van de voordelen van Edevop? Vraag dan meteen een offerte aan. Of wil je eerst Edevop uitproberen? Dat kan ook. Vraag eenvoudig de demo aan via het aanvraagformulier op de website.

Ondersteuning

De software van Edevop is makkelijk te gebruiken. Maar het kan zijn dat je ergens tegenaan loopt. Dan zou je een antwoord op je vraag kunnen vinden in één van de handleidingen of bij de veelgestelde vragen. Mocht je de oplossing niet vinden dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Door te bellen, te mailen of het contactformulier in te vullen.

Meekijken

Daarnaast kunnen de medewerkers van Edevop ook meekijken op je computer. Dit is een makkelijke en veilige wijze om je te kunnen helpen. Ze maken hiervoor gebruik van een VNC Instant Support programma. Ze kunnen zowel meekijken op Windows als Mac systemen. Dit programma kun je downloaden op de website van Edevop. Wanneer je een medewerker wilt laten meekijken kun je contact opnemen met de helpdesk op telefoonnummer: 085 773 1474.

https://www.edevop.nl/