Bsdesmidse.nl
Image default
Zorg

EPD software leverancier CRS: gespecialiseerde oplossingen voor de GGZ

EPD software leverancier CRS heeft inderdaad de focus op de GGZ, oftewel de geestelijke gezondheidszorg. Met hun gespecialiseerde elektronisch patiëntendossier (EPD) oplossingen richten zij zich specifiek op de behoeften en vereisten van zorgverleners in de GGZ-sector.

Het is van groot belang dat de GGZ sector beschikt over betrouwbare en efficiënte EPD software, omdat dit helpt bij het stroomlijnen van processen, het zorgen voor een veilige uitwisseling van gevoelige patiëntgegevens en het verbeteren van de kwaliteit van zorg. CRS begrijpt deze behoeften en werkt nauw samen met GGZ-instellingen om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke eisen van de sector.

Met hun focus op de GGZ zorgt CRS ervoor dat zorgverleners in staat zijn om hoogwaardige zorg te bieden aan patiënten, terwijl ze tegelijkertijd voldoen aan de eisen op het gebied van privacy en beveiliging. Door te investeren in de ontwikkeling van geavanceerde EPD software draagt CRS bij aan de verbetering van de geestelijke gezondheidszorg in Nederland.

Welke certificering heeft het EPD voor de GGZ?

Wat betreft de certificering van het EPD voor de GGZ, wordt vermeld dat CRS NEN7510 gecertificeerd is. Deze certificering bevestigt dat het EPD voldoet aan de eisen op het gebied van informatiebeveiliging in de zorg. Het EPD is ook in het bezit van DigiTrust-ISO27001 en DigiTrust-NEN7510 certificering. Deze certificeringen tonen aan dat het EPD voldoet aan internationale standaarden voor informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement.

Wat zijn de voordelen van het EPD van CRS voor de GGZ? 

Het elektronisch cliëntendossier biedt verschillende voordelen voor gebruikers binnen de GGZ. Ten eerste zorgt het voor een efficiënte en gestructureerde vastlegging van informatie. Gegevens kunnen eenvoudig worden ingevoerd en zijn snel toegankelijk voor zorgverleners. Dit bevordert de samenwerking en continuïteit van zorg. Daarnaast kunnen cliënten zelf toegang krijgen tot hun eigen dossier, wat hen meer regie geeft over hun behandeling. Ze kunnen bijvoorbeeld hun behandelplan inzien en ROM vragenlijsten invullen. Ook zorgt het elektronisch cliëntendossier voor optimale veiligheid bij gegevensuitwisseling.

Hoe zorgt CRS voor optimale veiligheid?

EPD leveranciers zoals CRS voldoen aan alle veiligheidseisen en maken gebruik van 2-factor authenticatie. Er worden regelmatig veiligheidsscans uitgevoerd en het systeem wordt getest door ethische hackers. Dit zorgt ervoor dat patiëntgegevens goed beschermd zijn. Door de focus op de GGZ kan CRS specifieke oplossingen bieden die aansluiten bij de behoeften van zorgverleners. Het pakket is ontwikkeld in samenwerking met verschillende gebruikersgroepen, waardoor het gebruikersvriendelijk en optimaal werkend is. Ten slotte biedt CRS gemak voor alle gebruikers, zowel zorgverleners als cliënten. Het pakket is eenvoudig te gebruiken en communiceert probleemloos met andere e-health systemen. Daarnaast biedt CRS uitstekende service en support, waarbij vragen en problemen snel worden opgepakt. Het pakket is all-inclusive, inclusief support, onderhoud en hosting.

https://crs-software.nl/