Bsdesmidse.nl
Image default
Zorg

De juiste zorgverzekeraar vinden

Wilt u graag een verzekering afsluiten bij een zorgverzekeraar die een stapje extra zet voor haar klanten? Dan is een regionale zorgverzekeraar een goede keuze. Salland biedt al ruim anderhalve eeuw zorgverzekeringen voor iedereen die woont in Gelderland en Overijssel. Omdat we ons richten op deze specifieke regio, kunnen we beter betrokken zijn bij onze verzekerden. We willen dat iedereen gebruik kan maken van de best mogelijke zorg en hoeven geen winst te halen uit uw premie. Deze besteden we liever aan initiatieven om de zorg te verbeteren.

Eigen bijdrage zorgverzekering

Een eigen bijdrage is een bedrag dat u zelf moet bijleggen voor bepaalde behandelingen. Dit bedrag wordt vastgesteld door de overheid en betaalt u jaarlijks. Er zijn ook zorgsoorten die niet voor 100% vergoed worden, maar wel grotendeels. Het resterende bedrag legt u in deze gevallen zelf bij.  Om de eigen bijdrage zo laag mogelijk te houden, kunt u ervoor kiezen om een aanvullende verzekering af te sluiten. U betaalt hiervoor extra premie, maar krijgt ook een hogere vergoeding voor bepaalde behandelingen. Salland biedt vier aanvullende verzekeringen, zodat er zeker een passende bij zit voor u. 

Salland tandartsverzekeringen

Naast aanvullende verzekeringen, kunt u bij ons ook een tandartsverzekering afsluiten. Kosten voor de tandarts worden niet gedekt door het basispakket. Verwacht u het komende jaar hoge kosten voor een tandartsbehandeling, dan heeft u baat bij een tandartsverzekering. Bij Salland kiest u uit drie tandartsverzekeringen met een lagere of hogere vergoeding. Zo kunt u de juiste kiezen aan de hand van de kosten die u denkt te zullen maken. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een passende tandartsverzekering of aanvullende verzekering? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we u kunnen adviseren. Ook met vragen kunt u natuurlijk bij ons terecht.

https://www.salland.nl/