Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Verschillende soorten voetbaldoelen

Een voetbaldoel is onmisbaar, of het nu gaat om een training of een wedstrijd. Waar moet er anders gescoord worden om de winst binnen te halen? Ben jij op zoek naar een voetbal doel voor je betaalde- of amateurclub? Bij de online partij SKOR vind je een ruim assortiment aan diverse voetbaldoelen. De doelen van SKOR staan bijvoorbeeld op de velden bij Ajax, Feyenoord en PSV, maar ook gewoon bij een amateurvereniging om de hoek. Je vind op de website van SKOR dus gegarandeerd een passend voetbaldoel voor jouw club.

 

Voetbaldoel van SKOR

Het voordeel van een voetbaldoel van SKOR is dat deze geproduceerd wordt in hun eigen fabriek, hierdoor worden de levertijden kort gehouden en wordt er een voetbaldoel geleverd van optimale kwaliteit. Daarnaast hebben zij een ruim assortiment van verschillende soorten voetbaldoelen in diverse afmetingen. Hierbij kun je denken aan:

 

  • Vaste doelen. Deze vaste doelen bestaan uit kooi voetbaldoelen en p-voetbaldoelen. Daarnaast vind je op de website ook verplaatsbare voetbaldoelen, deze zijn ideaal voor op bijvoorbeeld voetbalvelden voor de jeugd. 

  • Verplaatsbare doelen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het innovatieve kruiwagenmodel. Bij dit model zit er aan één kant een draagbeugel en aan de andere kant transportwielen, wat ervoor zorgt dat de doelen super snel en eenvoudig te verplaatsen zijn. 

 

De voetbaldoelen van SKOR worden geleverd met de juiste netbevestiging, netborging en passende grondpotten en spanpalen. Zo kan het doel direct na ontvangst op de juiste manier worden geplaatst.

 

Overig aanbod

Heb je een voetbaldoel op het oog? Het voetbalnet voor in het doel is natuurlijk net zo onmisbaar. Ook dit artikel is te vinden op de website van SKOR. Naast voetbaldoelen bieden zij namelijk nog veel meer materialen aan. Denk bijvoorbeeld aal dugouts, voetballen, teamkleding of trainingsmaterialen!

Meer informatie?

Ben jij alvast naar de website van SKOR gegaan om je te oriënteren? Dan heb je vast al gezien dat het assortiment erg ruim is. Heb je nog vragen over een voetbaldoel of wil je meer weten over de service? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van deze partij. Zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en beantwoorden al je vragen.

 

https://skor.nl/