Bsdesmidse.nl
Image default
Internet marketing

Welke boeken leest Bill Gates

boeken over marketing

Bookicious verzamelt lijsten met boeken die zijn gelezen en aanbevolen door bekende IT-ondernemers.

Ontsleuteld leven. Mijn genoom, mijn leven. ‘Craig Venter

Memoires van de beroemde wetenschapper Craig Venter, die een enorme bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van genomics. Het boek inspireert tot nieuwe prestaties en vertelt dat je zelfs uit de moeilijkste situaties een uitweg kunt vinden.

“Zakelijke avonturen. 12 klassieke Wall Street-verhalen ”. John Brooks

Dit boek werd Bill Gates aanbevolen door Warren Buffett. Het werd meer dan 40 jaar geleden geschreven en beschrijft de verhalen uit de levens van Wall Street-handelaars. Nog een bestseller van de auteur van de beroemde biografie van Steve Jobs. Fascinerend over het leven van een groot wetenschapper.

“Hoe te liegen met statistieken.” Darell Huff

Wat zit er achter de mooie zin “Bewezen: na onze shampoo is je haar 27 keer gezonder!”? Wie heeft dergelijk onderzoek uitgevoerd en hoe? Darell Huff onthult in zijn boek de trucs die marketeers, politici, journalisten en financiers gebruiken om u vertekende informatie te laten zien en bepaalde goederen te kopen en op de nodige kandidaten te stemmen.

“Black Swan. Onder het teken van onvoorspelbaarheid.” Nassim Taleb

Het wereldberoemde boek van een aandelenhandelaar die tijdens de financiële crisis een half miljard dollar verdiende voor zijn bedrijf. Een verhandeling over de beperkingen van menselijke kennis. Dat een enkele onvoorspelbare gebeurtenis alles kan vernietigen. Het boek wordt aanbevolen om te lezen voor alle connaisseurs van non-fictie.

“Steve Jobs”. Walter Isaacson

De saaiste biografie. Een boek dat van begin tot eind vastlegt. Zeer fascinerend over een van de meest succesvolle zakenmensen van de 21e eeuw.

“Signaal en ruis. Waarom komen sommige voorspellingen uit en andere niet? “Nate Silver

Een boek over waarom voorspellingen niet uitkomen en waarom we niet 100% op computerberekeningen moeten vertrouwen. Het boek laat ons anders denken en nuttige informatie en het ‘geluid’ dat ons elke dag omringt, scheiden.

…..en «Road to 100k Instagram Followers»!

marketing through instagram

https://marketingbook.shop/