Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Waar een cryolipolyse apparaat goed voor is!

Waar een cryolipolyse apparaat goed voor is!

Vanuit de consument is er tegenwoordig steeds meer vraag naar diverse afslanktechnieken. Één van de populairste behandelingen hierbij is cryolipolyse. Cryolipolyse is een geavanceerde techniek die ideaal is voor het verwijderen van hardnekkig vet en ook goed is voor bodycontouring. Het is lastig om een apparaat te kiezen in een markt waar veel aanbieders zijn, om vervolgens nog te moeten ondervinden of het apparaat wel of niet werkt. In deze blog lees je meer over het maken van de juiste keuze en waar een cryolipolyse apparaat nou eigenlijk goed voor is.

Wat doet een cryolipolyse apparaat eigenlijk?

Deze geavanceerde apparatuur wordt gebruikt om vetcellen te bevriezen op een veilige manier. Het apparaat wordt aangebracht op je lichaam, waarna het koelen gaat beginnen. Het apparaat gebruikt meestal een temperatuur van -9 tot -11 graden. Hierdoor bereiken de vetcellen in je lichaam een temperatuur van ongeveer 2 tot 5 graden. Als gevolg van de lage temperaturen zullen de vetcellen in eerste instantie kristalliseren, waarna een deel van deze vetcellen zal afsterven. Deze techniek is niet nieuw, maar wordt pas sinds korte tijd op grotere schaal ingezet voor het bevriezen van vet. Cryolipolyse is sinds kort zelfs al mogelijk om thuis uit te voeren. 

Waar moet je op letten bij het kopen van een cryolipolyse apparaat?

Één van de punten waar je op moet letten bij het aanschaffen van een cryolipolyse apparaat is de prijs. Er zit een behoorlijk groot verschil in de prijzen. De professionele apparatuur zijn verkrijgbaar vanaf een kleine 1000 euro. Echter lopen de prijzen ook op tot 15 duizend euro en meer. Deze duurdere apparaten zijn in de meeste gevallen ook geavanceerder. Een andere factor die speelt bij het kopen van het apparaat is de duur van de behandeling en veiligheid. Elk apparaat heeft een vereiste behandelingsduur. Daarnaast is het belangrijk dat het apparaat officieel gekeurd is en veilig in gebruik is. Wat natuurlijk ook heel belangrijk punt is is de effectieve werking. De werking is waar het uiteindelijk om draait. Dit is van tevoren vaak lastig in te schatten en wordt na verloop van tijd duidelijk.

Waar is een cryolipolyse apparaat te koop?

Een professioneel cryolipolyse apparaat kun je kopen bij verschillende distributeurs. Deze zijn vaak te vinden op het internet. Let er hierbij goed op dat het echt om een cryolipolyse apparaat gaat. Vanwege de grote vraag bieden sommige distributeurs namelijk wel eens apparaten aan die er sterk op lijken. Ben je nou op zoek naar een cryolipolyse apparaat dan raden wij Laservision aan. Laservision heeft een ruim aanbod aan cryolipolyse apparaten. Naast deze apparaten bieden zij ook andere apparaten aan, zoals ontharingslasers, tatoeagelasers en CO2 lasers.

 

https://www.laservision.nl/bodycontouring/cryolipolyse/