Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Wat zijn de voordelen van dubbel glas?

Zit je eraan te denken om jouw ruimte te voorzien van dubbel glas? Dan kan dit diverse voordelen opleveren. Als je dus binnenkort gaat verhuizen of gaat verbouwen en je bent nog op zoek naar een type glas dan is het zeker een goed idee om te kiezen voor deze glassoort. Benieuwd wat je moet weten over dubbel glas? Wij vertellen je er alles over in deze blog.

Voordelen van dubbel glas

Om uit te leggen wat dubbel glas voor jouw ruimte kan opleveren is het eerst goed om te weten wat dubbel glas precies is. Dubbel glas zijn twee glasbladen met een spouw ertussen. De spouw tussen de glasplaten is de isolerende ruimte. De spouw is gevuld met lucht, waardoor dubbel glas een warmte-isolerende werking heeft. Dubbel glas isoleert dus beter dan wanneer je kiest voor enkel glas. Tevens heeft het een beter energielabel en heb je minder geluidsoverlast dankzij dubbel glas. Daarbij is het inbraakwerend en kun je profiteren van een prettigere temperatuur in huis. Kortom: dubbel glas in jouw woning of bedrijfsruimte levert veel voordelen op.

Waar dubbel glas bestellen?

Wil je ook graag dubbel glas bestellen? Dan raden we je aan om een kijkje te nemen bij GlasGigant. Bij deze partij vind je dubbel glas in diverse uitvoeringen en daarbij kun je een glasplaat op maat laten maken, zodat deze perfect past in jouw woning of ruimte. Kies je voor gewoon dubbel glas of gaat je voorkeur uit naar brandwerend dubbel glas of geluidswerend dubbel glas? Een groot voordeel is dat je geen verzendkosten hoeft te betalen.

Dubbel glas prijs

Bij GlasGigant ben je nooit veel geld kwijt als je dubbel glas wilt bestellen, aangezien er hier groothandelprijzen worden gehanteerd. Echter kunnen we je nu niet meteen zeggen met welke prijs je rekening moet houden, aangezien dit verschilt per grootte en de kenmerken. Om wel een beetje een goed idee te krijgen van de kosten, kun je bij elke soort zien wat de prijs van dubbel glas is per vierkante meter. Let hier dus goed op.