Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Zo houd je het spannend tijdens quarantaine

Komen de muren inmiddels al op je af? Je partner misschien ook wel… In deze bizarre tijden breng je wel heel veel tijd door met je geliefde. In deze blog lees je een aantal tips over hoe je het nog steeds spannend kunt blijven houden tijdens quarantaine. 

 

  1. Blijf aantrekkelijk voor elkaar

In deze tijd is het lastig om elke dag weer je make-up te doen of je fatsoenlijk aan te kleden. Niemand die je ziet, toch?! Hoewel dit inderdaad lekker makkelijk is, is het wel belangrijk om een beetje je best te doen voor je partner. Blijf elkaar op deze manier stimuleren om er goed uit te zien. Dus bewaar die joggingbroek nog even en kies voor iets anders. Dit zal zorgen voor sensuele prikkels.

 

  1. Tijd voor iets nieuws

Als je elkaar nog niet door en door kende, dan gebeurt dat nu wel. Wanneer je een ritme samen hebt, vergeet je soms om samen op avontuur te gaan. Je kan de gebruikelijke routine doorbreken door speeltjes te introduceren. Spannende speeltjes kunnen een hele nieuwe dimensie toevoegen aan jullie leven onder de lakens. Zodra je een webshop als Bedfun.nl opent zie je een heel groot aanbod aan speeltjes. Er is voor ieder wat wils. Spanning is in ieder geval gegarandeerd.

 

  1. Kies een ander moment

Over routine gesproken. Het is tijd om de horizon te verbreden. Dit is het moment om op ontdekkingstocht te gaan en nieuwe ervaringen op te doen. Misschien is er nu wel tijd voor samen uitgebreid douchen? Of biedt het thuiswerken in de lunchpauze ineens een mogelijkheid!

 

  1. Gebruik je fantasie

Fantasie is een mooi instrument om de relatie spannend te houden. Dat kan samen met je partner zijn, maar fantaseren in je eigen hoofd is ook een optie. Heb je spannende fantasieën die je met je partner wilt realiseren? Een online shop kan je hierbij helpen. Deze hebben producten waarmee je de juiste sfeer kunt creëren voor bijvoorbeeld een sexy rollenspel. Het is maar net wat jullie willen.

 

  1. Probeer nieuwe standjes

Nu je toch samen thuis in quarantaine zit, is dit het uitgelezen moment om jullie kennis op het gebied van standjes te verbreden. Ook kun je de standaard standjes een update geven. Probeer bijvoorbeeld eens om één of twee kussens onder je billen te leggen in de missionaris. Dit geeft je een hele andere beleving. Er zijn genoeg posities te vinden om eindeloos mee te variëren!

 

https://bedfun.nl/