Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Alles wat jij wilt weten over een steampod

 

Zodra het kouder wordt hebben veel mensen last van pluizig en statisch haar. De kou, regen en mist dragen dan ook niet bij aan je net gestylde haar. Ben jij klaar met je pluizige haar en heb je al veel verschillende producten geprobeerd om dit tegen te gaan? Probeer dan eens een steampod, hiermee is je pluizige haar verleden tijd en kan jij elke dag met stralend haar de dag door. 

 

Wat is een steampod?

Een steampod is een stijltang die gebruik kan worden voor het creëren van steil haar of slag of krullen in het haar. Het is een nieuwe manier om je haar te stijlen. Een steampod maakt gebruik van een technologie op stoom voor een gelijkmatige verdeling van de warmte. Hierdoor zal over het gehele haar een mooi resultaat behaald worden. Het bevat een reservoir dat gevuld moet worden met gedemineraliseerd water, hierdoor ontstaat de stoom. 

 

Waarom een steampod?

Een steampod maakt in tegenstelling tot andere producten geen gebruik van chemicaliën of harde hitte, maar van een unieke combinatie van stoom, warmte en een plaat met een keramische coating. Hierdoor zal je haar glad en glanzend worden. De steampod heeft een klein kammetje aan de zijkant waardoor het makkelijk door het haar glijdt en het direct doorgekamd wordt. Doordat het haar gestoomd wordt helpt dit bij het hydrateren van je lokken. De vochtige warmte draagt ook bij de aan de haargroei. Met het gebruik van de steampod worden de haarschubben omhoog gehaald waardoor het diep in het haar doordringt en het helpt om beschadigt haar te herstellen. 

 

Het gebruik van de steampod

De temperatuur van de steampod is op een aantal verschillende standen in te stellen. Als je fijn haar hebt zet de temperatuur dan lager en bij dik haar kun je de temperatuur iets hoger zetten. Gebruik de steampod niet op nat haar. 

 

Verzorgingsproducten

Net als andere stijltangen wordt de steampod heet. Het is dus ook hierbij belangrijk dat je je haar goed beschermt tegen de hitte. Door l’oreal professionnel zijn hier verschillende producten voor te verkrijgen, een melk en een serum, waarmee jij je lokken goed kan verzorgen. 

 

Een steampod is een ideaal product om je haar te stijlen. Het warmt snel op en is erg makkelijk in het gebruik. Naast het stijlen verzorgt het je haar ook waardoor het dus een multifunctioneel product is. 

 

https://www.salontopper.nl/