Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

De luxe van PVC-visgraat

 

Als je nog nooit van een visgraatvloer hebt gehoord, weet je misschien niet wat je precies ervan kunt verwachten. Een visgraatvloer is heel eenvoudig te leggen en ontzettend elegant. Om een visgraatontwerp te laten werken, moet het een aantal basisregels volgen. Deze regels maken dit type vloer zo’n mooi en uniek ontwerp. Zonder deze regels zou het erg moeilijk zijn om een visgraatmotief te maken op een gewone vloerplaat, maar gelukkig zijn dit de regels die elke ontwerper moet volgen bij het maken van een visgraatachtige vloer. Meer over een visgraatvloer van PVC lees je hier.

Voordelen van PVC visgraat
Een andere belangrijk punt van een visgraatvloer is dat een visgraatvloer van vinyl heel gemakkelijk schoon te maken is. Omdat er geen voegen zijn en de planken voorgebouwd zijn, hoef je niet al die planken vast te spijkeren. Het enige dat je hoeft te doen, is de vloer om de paar weken afstoffen of stofzuigen. Wat het onderhoud betreft, hoef je eigenlijk helemaal niet veel te doen, de enige vaste regel als het gaat om pvc-visgraat is om ervoor te zorgen dat je een antislip oppervlak gebruikt bij het verplaatsen van de vinylvloer. Zo kun je optimaal genieten van een prachtige PVC visgraat vloer.

PVC visgraatvloer van Stile Floors
Hoewel PVC-visgraat misschien gewoon een ander vinylvloerproduct lijkt dat je bent tegengekomen, is het belangrijk om te weten dat visgraat een extreem duurzaam product is. Het is dichter dan gewoon vinyl, wat betekent dat het langer meegaat en beter bestand is tegen vocht. Deze feiten maken visgraat de perfecte aanvulling op elk huis, ongeacht de grootte of stijl. Als je graag een visgraat vloer aan je huis wilt toevoegen, bekijk dan eens de website van Stile Floors. Zij hebben een ruim assortiment aan PVC visgraat vloeren voor elke interieurstijl. Kies een visgraat vloer die helemaal past bij jouw wensen en geniet van een prachtig resultaat. Vragen? Neem contact op met de specialisten van Stile Floors.

 

https://stilefloors.nl/