Bsdesmidse.nl
Image default
Dienstverlening

Een stijlvolle woonkamer met Relaxury

Creëer jouw gewenste en gedroomde living met behulp van Relaxury! Zelfs kan ik uren struinen op internet als ik geïnspireerd wil raken met mooie plaatjes en afbeeldingen van chique en moderne interieurs. Toffe afbeeldingen sla ik op en verzamel ik in een speciale map. Als ik dan later op mezelf ga wonen, dan weet ik precies hoe ik de woonkamer en alle andere kamers voor me zie. De stijl van Relaxury is passend bij deze tijd: chique, moderne en eigentijds. Ontdek wat er mogelijk is bij jou thuis en laat je inspireren door Relaxury! Er is van alles mogelijk. Lees vooral even verder in deze blog en kom van alles te weten over Relaxury.

De kenmerkende huisstijl en unieke formule van Relaxury

De unieke formule van Relaxury is dat dit bedrijf zelf de meubels op maat maakt. In de bekende en zogeheten metropolitan stijl creëer je thuis een gevoel alsof je in een chique en luxe hotel zit. Wie wil dat nu niet? Wanneer je houdt van de klassieke stijl in combinatie met een moderne twist, dan zul je je thuis voelen bij de meubelstukken en stijlen die Relaxury doorvoert en realiseert. Aan de hand van je bestaande interieur en spullen worden nieuwe meubels voor jou als klant ontworpen. Zo combineer je klassiek met modern. Dit zorgt voor tevens voor een eigentijdse en unieke uitstraling van jouw interieur. Het nieuwe jaar 2021 is inmiddels begonnen. Dat betekent nieuwe kansen en mogelijkheden op het gebeid van interieur.

Verzekerd van strakke lijnen en een mooi interieur

Bij Relaxury ben je verzekerd van strakke lijnen, hoge kwaliteit (bijvoorbeeld in het lakwerk) en een metropolitan luxury stijl. Voor iedereen is er een passend interieur met geschikte en bijpassende meubelstukken. De kenmerkende stijl van Relaxury kun je doorvoeren in je gehele huis. Samen met de professionals van Relaxury worden de kleinste details uitgewerkt tot een compleet concept dat direct kan worden uitgevoerd.  Verzin het en bij Relaxury zullen ze deze ideeën voor je waarmaken. Er bestaat een ruime keuze als het gaat om metropolitan luxury stijl: denk aan banken, bedden, wand kasten, dressoirs en inloopkasten. Daarnaast kun je denken aan tv-wanden en tafels. Je leest het: alles is mogelijk bij Relaxury. Wanneer je als starter bijvoorbeeld nog geen flauw idee hebt hoe je je interieur voor je ziet, dan ben je bij Relaxury ook aan het juiste adres. Je kunt ervoor kiezen om je gehele interieur te laten inrichten door het bedrijf. Ook kun je het beste van twee werelden combineren: namelijk jouw eigen visie combineren met de adviseurs van Relaxury. Zoals je kunt lezen is er ongelooflijk veel mogelijk bij het styling bedrijf. De adviseurs zullen te allen tijde met je nadenken. Of het nu gaat om het bewerkstelligen van een geheel nieuw interieur of hier en daar wat aanpassingen, alles kan!

De levertijd en de bezorging van de meubels op maat van Relaxury

Je kunt denken aan een levertijd van zo’n 5 tot 6 weken. Houd hiermee rekening in je planning. Natuurlijk kan alles uitlopen of tegenzitten. Relaxury zal zorgen voor meubels op maat, voorzien van een luxe uitstraling. Het bedrijf is gevestigd in Veenendaal. Je kunt ervoor kiezen om de meubels daar op te halen in de grote werkplaats van Relaxury, of je kiest voor bezorging bij jou aan huis. Het is maar net wat het beste uitkomt voor jou.