Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Maak met deze tips je tuin winterklaar!

 

Met een tuin kun je alle kanten op. Je zou het een soort tweede huis kunnen noemen, alleen dan buiten. Je kunt er genieten van de buitenlucht en de buitengeluiden. Vooral in de zomer worden tuinen het vaakst gebruikt, toch kun je in de winter ook prima genieten van je tuin. Als je praktische beslissingen maakt, heb je in de winter net zo veel aan je tuin als in de zomer. We hebben in deze blog drie tips op een rijtje gezet om jouw tuin een zetje in de goede richting te helpen. Lees dus snel verder!

1. Warm blijven

Bij een vuurtje zit je toch wat lekker en niet te vergeten, warmer. Een vuurkorf of haard aanschaffen is dan ook zeker geen overbodige luxe. Daarbij is vuur niet alleen warm, maar het is ook super sfeervol. Als je hebt gekozen om een vuurtje aan te steken, probeer dan de warmte vast te houden. Je kunt namelijk wel bij een vuur gaan zitten, maar dat betekent nog niet dat je ook daadwerkelijk warm zit. Daarom raden we aan om te kiezen voor een vorm van bescherming tegen de kou en wind. Kies bijvoorbeeld voor windschermen of een overkapping

2. Heerlijk loungen

Om comfortabel in de tuin te kunnen zitten aankomende winter, raden we aan om een mooie lounge set aan te schaffen. Loungesets kun je bij diverse partijen kopen. Wij raden 4 Seizoenen Tuinmeubelen aan. Hun loungesets zijn voordelig en je kunt alles online bestellen. Ook heb je gratis verzending bij een besteding boven de 500 euro. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op hun site.

3. Aankleding

We kunnen natuurlijk niet de decoratie vergeten. Maak het gezellig, maar houd het simpel. Een paar kaarsen en windlichten, kunnen al wonderen doen. Ook is een lekker warm kleed nooit overbodig. Maak het af met fijne kussens en je bent eigenlijk klaar. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, hou er alleen wel rekening mee dat je bij slecht weer, de hele handel weer naar binnen moet gaan slepen. 

Dit waren ze dan, onze drie tips voor een gezellige en sfeervolle wintertuin. Veel tuinplezier komende winter!

 

https://www.4seizoenentuinmeubelen.nl/