Bsdesmidse.nl
Image default
Electronica en Computers

Het beroep van de toekomst

Onze telefoons, iPads, tv’s, laptops en digitale slimmigheden zijn onze toekomst, dat is nu eenmaal zo. Tegenwoordig gebruiken we al deze apparaten dagelijks en kunnen we (bijna) niet meer zonder. Zeker in deze tijd van corona zijn we meer en meer afhankelijk van deze apparaten. Het succes en belang van deze elektronische apparaten, komt doordat er allerlei apps op zitten. Door middel van deze apps houden wij contact met elkaar en de rest van de wereld, door middel van deze apps shoppen wij naar hartenlust, door middel van deze apps creëren wij de mooiste dingen. Dit is allemaal goed en wel, maar die app zijn er alleen omdat er mensen zijn die ze kunnen ontwerpen. En deze mensen hebben we hard nodig!

 

Weet jij nog niet wat je later wil gaan doen maar heb je altijd een voorliefde gehad voor alles wat elektronisch is? Dan past het beroep van app ontwikkelaar misschien wel perfect bij jou! Het beroep van applicatie ontwikkelaar past bij mensen die gedreven zijn, inzicht in de techniek hebben en creatief zijn. Je moet echt een passie hebben voor elektronica, je moet het begrijpen en er goed mee kunnen werken. Ook moet je goed de wensen van klanten begrijpen, kom er achter wat ze precies voor ogen hebben en maak hun dromen een werkelijkheid. Als app ontwikkelaar sta leehnavasor je rechtstreeks in contact met je klanten en maak je dingen die er echt toe doen. Dat is misschien wel het leukste aan dit beroep, je ziet gelijk de resultaten van jouw werk.

 

Als je zo ver bent, dan kan je misschien wel bij ons, Edit4U, komen werken. Wij ontwikkelen al sinds 2004 websites en mobiele applicaties voor bedrijven en particulieren. Als jij talent hebt en dat kan laten zien, dan ben je ons team meer dan welkom!

https://www.edit4u.nl/