Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Het volgen van een theorie cursus in Amsterdam

Urenlang met je neus in de boeken zitten om de stof in je hoofd te stampen, herken je dat? Het is natuurlijk niet prettig om de hele dag te leren en waarschijnlijk vergeet je de stof toch weer na een tijdje. Het is namelijk niet efficiënt om urenlang naar hetzelfde stof te kijken. Wat wel goed werkt is de theorie cursus Amsterdam. Daar word jij voor slecht 99 euro helemaal klaar gestoomd voor jouw motortheorie-examen. Dan kun jij zeker weten dat je met een glimlach het CBR uitloopt.

 

Zo slaag binnen één dag

Het halen van je motortheorie-examen is geen makkie als je ervoor kiest om het helemaal zelf te gaan doen. Je moet namelijk heel veel verschillende verkeerssituaties en verkeerregels kennen voordat je het examen gaat maken. Vaak vergeet je al deze informatie heel snel en bij het maken van het examen krijg je dan een black-out. Dat is natuurlijk geen fijn idee. Gelukkig bestaan er daarom spoedcursussen die ervoor zorgen dat jij binnen een dag helemaal bent klaar gestoomd voor het examen bij het CBR. Bij een spoedcursus doen ze dat door middel van ervaren docenten die handige ezelsbruggetjes kennen en samen met jou de gehele stof doornemen in een vors tempo. Ze behandelen echt alles, van vervelende strikvragen tot aan veelvoorkomende situaties. Jij bent straks op alles voorbereid. Verder is er diezelfde dag een plekje voor jou beschikbaar bij het CBR om het examen af te leggen. Bij de spoedcursus is er bijna een 100% garantie op slagen. De kans is dus heel groot dat jij het CBR verlaat met een grote lach op je gezicht en een motortheorie-certificaat op zak.

 

Hoe verloopt de theorie cursus?

Hoe gaat dan zo’n theorie cursus? Dat is wellicht wel fijn om van tevoren te weten. De dag begint erg vroeg, namelijk om zeven uur. Als je een ochtendmens bent heb je dus geluk. Het vroege tijdstip is er omdat er nogal veel stof in een dag moet worden behandeld. Je gaat dan vier á vijf uur samen met de docent de stof behandelen. Het klinkt wellicht vrij kort maar het is een kleine klas waardoor jij altijd genoeg persoonlijke begeleiding zal hebben. Als alle stof is behandeld, is het tijd om na de lunch, die inbegrepen is, naar het CBR te gaan. Het vervoer naar het CBR in Amsterdam is ook geregeld. Dan ga jij 30 minuten aan de slag om dat motortheorie-certificaat te bemachtigen.